Mehmet Güney yavru kartalda güven tazeledi

Mehmet Güney yavru kartalda güven tazeledi
Atiker Konyaspor'un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Mehmet Güney güven tazeledi.Konya Anadolu Selçukspor'un olağanüstü genel kurulu Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın...

Atiker Konyaspor'un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor'da yapılan olağanüstü genel kurulda mevcut başkan Mehmet Güney güven tazeledi.

Konya Anadolu Selçukspor'un olağanüstü genel kurulu Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantısı odasında yapıldı. Genel Kurula Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk, yönetim kurulu üyeleri ile eski Konyaspor Başkanları Fatih Yılmaz ile Ahmet Şan da katıldı. Tek listeyle girilen seçimde mevcut başkan Mehmet Güney güven tazeledi.

Yeni yönetimde şu isimler yer aldı: "Mehmet Güney (Başkan), Mehmet Ay, Abdullah Yayla, Ömer Zeren, Mehmet Ali Gökhan, Mehmet Yılmaz, Halil Bölükbaşı, Murat Erdoğdu, Serkan Abaz."

Konya Anadolu Selçukspor’u hak ettiği yere getirme adına yönetim kurulu olarak var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Güney: “Genel kurula katılan tüm delegelere teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon deplasmanda oynadığımız birçok maçta görüyoruz ki şehir bütünleşmiş bir şekilde takımlarının yanında duruyor. Elbette Konyaspor’umuzun yanında her zaman var olmaya, yer almaya çalışıyoruz ancak Yavru Kartal olarak Konya Anadolu Selçukspor olarak biz de bu desteği yanımızda görmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon oynayacağımız maçlarda Konya şehrinin desteğini yanımızda hissedersek çok mutlu olacağız. Geçtiğimiz sezon yaptığımız çalışmaların meyvesini bu sezon Atiker Konyaspor kadrosuna 5 oyun vererek yaşadığımızı düşünüyorum. Burada yaşadığımız birlikteliğin maçlarımızda da yaşanması en büyük dileğimiz. Hepinizin desteğini yanımızda hissetmek istiyoruz. Yeni sezonda maçlarımızı Selçuk Üniversitesi sahasında oynayacağız. Orada gerek üniversiteli kardeşlerimizin gerekse şehrimizin sporseverlerin desteğini alarak hem saha sonuçları almak istiyoruz. Hem de altyapı takımı olarak futbolcu yetiştirmek amacındayız. Daha önce görev yaptığımız yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimde görev alacak arkadaşlarımızla birlikte bayrağı daha yukarılara taşımak adına elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.