Mehmet Kara'dan iftar daveti

Mehmet Kara'dan iftar daveti
Konya Ticaret Borsası Eski Başkanı ve Kara Akaryakıt Tarım Nakliyat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kara, Ramazan ayı içerisinde verdiği iftar yemeğinde Sarayönü protokolünü ve Sarayönülü vatandaşları...

Konya Ticaret Borsası Eski Başkanı ve Kara Akaryakıt Tarım Nakliyat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kara, Ramazan ayı içerisinde verdiği iftar yemeğinde Sarayönü protokolünü ve Sarayönülü vatandaşları bir araya getirdi.

Geçtiğimiz Perşembe günü gerçekleştirilen iftar davetine, İlçe Vaizi Mustafa Topcu, Hastane Müdürü Erdal Potuk, Ziraat Bankası Müdürü Mehmet Sözen, İyi Parti Başkanı Mehmet Karlı, mahalle muhtarları, din görevlileri, nakliyeciler, çiftçiler ve çok sayıda Sarayönülü vatandaş katıldı.

İftar sofraları Kara Akaryakıt İstasyonu'nun arka bahçesine kurulurken, iftar öncesinde topluca Hatmi Şerif okuyan Sarayönü İmam Hatip'leri iftara az bir zaman kala hatim duasını da yaparak, Hatmi Şerifi tamamladı. Akşam ezanının okunmasıyla davetliler oruçlarını açarken; Mehmet Kara iftar yemeğinin ardından konuklarına davete ilgi gösterip katıldıkları için teşekkür etti.