Mehmetçiğin sevdikleriyle iletişimi kesilmeyecek

Mehmetçiğin sevdikleriyle iletişimi kesilmeyecek
Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Sarayönü Belediyesi işbirliğinde...

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerler için Ak Parti İlçe Başkanlığı ve Sarayönü Belediyesi işbirliğinde "Mehmetçiğimizin Sevdikleriyle İletişimi Kesilmesin" kampanyası başlatıldı.

Kampanyadan elde edilecek yardımlarla Afrin’de görev yapan askerlere powerbank şarj cihazı alımı yapılacak. "Mehmetçiğimizin Sevdikleriyle İletişimi Kesilmesin" kampanyası dolayısıyla açıklamada bulunan Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, "Mehmetçiğimizin anaları ve sevdikleri ile iletişi kesilmesin diye powerbank şarj cihazı kampanyası başlattık. İlçe merkezimizde ve mahallelerimizde esnaflarımızı ziyaret ederek yardım kampanyasına destek isteyeceğiz. Ayrıca vatandaşlarımız parti binamıza gelerek kampanyaya katkıda bulunabilir. Daha kullanışlı olabilmesi adına kaliteli bir powerbank çeşidi almayı tercih ettik. Aldığımız tekliflerde bir powerbank bedeli olarak 65 lira fiyat aldık. Hedefimiz Mehmetçiğimize 1000 adet powerbank göndermek. Halkımızın ve esnaflarımızın duyarlılığı ile bu sayıyı da aşacağımıza inanıyorum. Kampanya sonunda oluşturulacak bir heyetle alınacak powerbank şarj cihazları operasyon bölgesine götürülerek elden teslim edilecek" dedi.

Mehmetçiğin gerçekte hiçbir şeye ihtiyaç duymadığını, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin tüm ihtiyaçları fazlasıyla karşılayabilecek güçte olduğunu kaydeden Tayyiboğlu, "Bu bir ihtiyacın karşılanması şeklinde değil de halkımızın sıcaklığını Mehmetçiğimize hissettirme amacıyla düzenlenmiş bir kampanyadır. Mehmetçiğimizin çekebileceği en büyük sıkıntı ancak sevdiklerinin hasreti olabilir. Bizim de bu hasretin giderilmesi noktasında çorbada bir tuzumuz bulunsun istedik. Elbette askerimizin bir şeye ihtiyacı yok, biz bunu biliyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın en güçlü ordusudur. " şeklinde konuştu.