Mehmetçik yararına kermes

Mehmetçik yararına kermes
Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gelirimi Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere kermes düzenledi. Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda dün başlatılan kermes, bugün de devam edecek.Yoğun ilgi...

Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, gelirimi Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmak üzere kermes düzenledi. Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda dün başlatılan kermes, bugün de devam edecek.

Yoğun ilgi gören kermese katılanlar arasında Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ve Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu da yer aldı. Öğrenciler, kendi elleri ile ve annelerinin yaptığı ürünleri vatan uğruna şehit ve gazi düşen Mehmetçikler için satışa sundu. Kermesten alışveriş yapan Başkan Solak ve Tayyiboğlu, öğrencileri bu anlamlı faaliyetleri için tebrik etti.

Sarayönü Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Fadime Büyüközdemir yaptığı açıklamada, " Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, sosyal sorumluluk projeleri içerisinde gerekli hassasiyetleri korumaya azami gayret gösteriyoruz. Amacımız okulumuzda eğitim öğretim gören öğrencilerimizin sadece bir diplomayla buradan ayrılmaları değil, devletini milletini seven, örf adet gelenek ve göreneklerine bağlı bireyler olarak mezun olmalarıdır. Gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı faaliyete katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizi çok mutlu ettiler. Buradan elde edilen meblağ Mehmetçik Vakfı üzerinden Mehmetçiklerimize katkı sağlayacak." dedi.