Mercan pastanesi Konya'da açıldı

Mercan pastanesi Konya'da açıldı
Sarayönülü işletmeci Samet Demircan, Konya'da adını Mercan Pastanesi olarak belirlediği iş yerinin açılığını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.Sarayönü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden...

Sarayönülü işletmeci Samet Demircan, Konya'da adını Mercan Pastanesi olarak belirlediği iş yerinin açılığını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

Sarayönü İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelinden Enes Demircan'ın oğlu Samet Demircan'ın işlettiği Mercan Pastanesi, Binkonut Mahallesi'nde bulunan Oval Çarşı'da hizmete girdi.

Mercan Pastanesinin açılığına Atiker, Vira Tohumculuk, Başoğlu Ticaret, Şeflek Tarım, Öz Boyacılar gibi önemli firmaların temsilcilerinin yanı sıra Sarayönü Şoförler Odası Başkanı İsmail Karataş ve Sarayönü'nden ve Konya'dan çok sayıda davetli katıldı.

Mercan Pastanesi'nin sahibi Samet Demircan, yaptığı açıklamada, "İnsanlarımıza hizmet yolunda hizmete açtığımız işletmemizin açılışına katılan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. İşyerimizi, Sarayönülü hemşerilerimizin de nüfusça kalabalık olduğu Binkonut mahallesinde açmayı uygun gördük. Bu noktada Sarayönülü hemşerilerimize de hizmet verecek olmak büyük mutluluk duyuyoruz. Amacımız insanların damaklarında hoş bir tat bırakmak." dedi.