Minikler öğrendiklerini aktardı

Minikler öğrendiklerini aktardı
Sarayönü Kültür Sanat ve Öğrencilere Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren, Toprakkale okul öncesi eğitim merkezi, yılsonu müsameresi düzenledi. Müsamerede miniklerin gösterileri, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.Açılış...

Sarayönü Kültür Sanat ve Öğrencilere Yardım Derneği bünyesinde faaliyet gösteren, Toprakkale okul öncesi eğitim merkezi, yılsonu müsameresi düzenledi. Müsamerede miniklerin gösterileri, izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Açılış konuşması için kürsüye gelen Toprakkale okul öncesi eğitim merkezi sorumlusu Mevlüt Kızıltaş, "Çocuklarımıza temizlik ve toplu yaşamada lazım olan güzelliklerin öğretilmesinin yanında Vatan, Bayrak, Ezan gibi mukaddes değerlerin, Ahlak Bilgisi ve görgü kurallarının, Dini ve Milli duyguların, anne, baba, öğretmen ve büyüklere saygılı olmanın öğretilmesi de çok önemlidir. Çocuklarımıza bu eğitimleri veren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Vatanımızı emanet edeceğimiz bu çocuklarımıza ne kadar değer verirsek ileride o kadar karşılığını alacağız" dedi.

Minikler tarafından sergilenen gösteriler salonu dolduran davetlilerin büyük beğenisini topladı. Öğrenciler, öğrendikleri hadisleri salonda bulunan davetlilere okurken, birçok gösteri sergilendi.

Programa katılan veliler düşüncelerini dile getirirken, "Geleceğimiz çocuklarımız… Her şey çocuklarımız için. Yemiyoruz yediriyoruz, giymiyoruz giydiriyoruz. Tek isteğimiz iyi eğitim almaları ve hayatlarında bizden daha önde olmaları. Çocuklarımızın en iyi okullarda en iyi eğitimi almasını istiyoruz. Milli ve manevi kültürümüzle büyümelerini istiyoruz. Çocuklarımızın temel eğitimlerinin yanında manevi ve milli konularda eğitim almaları da çok önemli… İlkokul beşte uyuşturucuya başlayan çocuklar var. Çocuklarımızın güzel bir geleceğe milli, manevi değerlerle sahip olması bu yaşlarda güzel işlenmesiyle mümkün" dedi.