Miniklerin hünerleri görücüye çıktı

Miniklerin hünerleri görücüye çıktı
İsmet Ümmühan Önal İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencilerinin bir yıllık emekleri görücüye çıktı.Sarayönü Belediye Düğün Salonu nda gerçekleştirilen sergiye okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler...

İsmet Ümmühan Önal İlkokulu'nda eğitim gören anasınıfı öğrencilerinin bir yıllık emekleri görücüye çıktı.

Sarayönü Belediye Düğün Salonu nda gerçekleştirilen sergiye okul idarecileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sene başından bu yana öğrencilerin yaptıkları çalışmaları bir araya toplanarak okul öncesi öğretmenleri Rukiye Selçuker ve Müge Kara tarafından organize edilen sergi, öğrenci velilerinin katılımıyla açıldı.

Serginin açılış kurdelesini İsmet Ümmühan Önal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Ömer Kara kesti. Açılışın ardından veliler çocuklarının el becerilerini geliştirmek için yaptıkları çalışmaları ve resimleri inceledi.

İsmet Ümmühan Önal İlkokulu Müdürü İbrahim Bircan, serginin öğrenciler açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Bircan, "Öğrencilerimizin kendi yeteneğini keşfetmeleri ve güven duygusu oluşması için bu tür etkinliklerin önemi büyüktür. Minik öğrencilerimiz hünerlerini ve el becerilerini burada sergilediler. Bu vesile ile bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Sergide, 150 etkinlikte yapılan yaklaşık 5 bin parça çalışma sergilendi.