Motosiklet hırsızları Bosna'da yakalandı

Motosiklet hırsızları Bosna'da yakalandı
Sarayönü'nde hafta içerisinde çalınan motosiklet, Konya'da Bosna Hersek mahallesinde yakalandı.Salı günü gece saatlerinde motosikletle Konya'dan gelen 2 hırsızlık zanlısı, ilçe merkezinde ilk etap toki konutlarından belirlediği...

Sarayönü'nde hafta içerisinde çalınan motosiklet, Konya'da Bosna Hersek mahallesinde yakalandı.

Salı günü gece saatlerinde motosikletle Konya'dan gelen 2 hırsızlık zanlısı, ilçe merkezinde ilk etap toki konutlarından belirlediği bir motosikleti çaldı. Konya'dan geldikleri eski motosikleti yol kenarına atan zanlılar, çaldıkları motosikletle Konya'ya geri döndü.

Çalınan motosikletin sahibi tarafından ilçe emniyet amirliğine yapılan şikayet ile işlem başlatıldı. Plaka tanıma sisteminden tespit edilen şahıslar hakkında emniyet ekipleri soruşturma başlattı.

Motosiklet sahibinin bir arkadaşı tarafından motosikletin Konya'da görülmesi olayın çözülmesini hızlandırdı. Bosna Herkes mahallesinde bulunduğu tespit edilen motosiklet ve zanlılar için Bosna Hersek Polis merkezine bilgi verildi. Konya'da yakalanan 16 yaşındaki İ.Y. ve 17 yaşındaki B.K. Sarayönü İlçe Emniyet Amirliği ekiplerine teslim edildi. Şahıslar savcılık ifadesinin ardından çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.