Muhtarlar ve Koçaş'tan, Güney'e ziyaret

Muhtarlar ve Koçaş'tan, Güney'e ziyaret
Türkiye Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı ve Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş ile mahalle muhtarları, geçici olarak Kadınhanı SGK Merkez Müdür...

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Sarayönü Şube Başkanı ve Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan, Sarayönü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Koçaş ile mahalle muhtarları, geçici olarak Kadınhanı SGK Merkez Müdür Vekili görevini yürüten Emre Güney'i makamında ziyaret etti.

Konya SGK İl Müdürlüğü Özel Kalemi olarak görev yapan ve Kadınhanı SGK Müdürlüğüne geçici olarak vekalet eden Güney'i makamında ziyaret eden heyet, Güney'e görevinde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında Serkan Karaarslan yaptığı konuşmada, "İlçemiz için SGK Müdürlüğünün büyük eksiklik olduğunu ve inşallah en yakın zamanda açılması için İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımızın elinden geleni yapacağına inandığını" belirtti.

Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş ise esnafların en basit iş ve işlemlerde bile Kadınhanı'na veya Konya'ya gitmek zorunda kaldıklarını, ilçede SGK şubesinin olmamasının esnafları ve vatandaşları mağdur ettiğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Güney, Muhtarlar Serkan Karaaslan, Metin Özdemir, Talat Kesdek, İsa Öztürk, Hayri Solak, Ferhat Çetinkaya'ya ve Hasan Koçaş'a ayrı ayrı teşekkür etti