Mümtaz Bakır Çumra'ya atandı

Mümtaz Bakır Çumra'ya atandı
Yenicekaya Abidin Türkseven Ortaokulu Müdürü Mümtaz Bakır'ın Çumra ilçesine tayini çıktı. Atamanın ardından Bakır için veda yemeği düzenlendi.Sarayönü Eğitim Birsen İlçe Başkanı Süleyman Koçaş veda yemeğinde yaptığı...

Yenicekaya Abidin Türkseven Ortaokulu Müdürü Mümtaz Bakır'ın Çumra ilçesine tayini çıktı. Atamanın ardından Bakır için veda yemeği düzenlendi.

Sarayönü Eğitim Birsen İlçe Başkanı Süleyman Koçaş veda yemeğinde yaptığı açıklamada, "1999 yılından bu güne kadar ilçemiz eğitim öğretim faaliyetlerinin her aşamasında sınıf öğretmenliği, müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü yapmış, Merkez ilkokulu, İsmail Kara ortaokulu ve Yenicekaya Abidin Türkseven ortaokulunda çeşitli idarecilik görevlerinde bulunmuş ayrıca Sarayönü Eğitim Bir-Birsen İlçe Yönetim Kurulunda uzun yıllar birlikte çalıştığımız meslektaşımız, mesai arkadaşımız, yol arkadaşımız Mümtaz Bakır ağabeyimizi bugün itibari ile yolcu ettik . İlçemize verilen bunca emeğin karşılıksız kaldığı gerçeğini de görerek üzüldük, hüzünlendik, dik durduk ancak yalnız kaldık. Gönül insanı, Mümtaz öğretmenimize Rabbim yol açıklığı versin. Allah yar ve yardımcısı olsun." dedi.