Müstakil ev talepleri karşılanacak

Müstakil ev talepleri karşılanacak
Tayyiboğlu Gayrimenkul, emlakçılık faaliyetlerinin yanı sıra konut projeleri de üretmeye başladı. Katlı binalardan ve dairelerden sıkılanlar için site tadında müstakil evler üreten Tayyiboğlu gayri menkul sektördeki taleplere...

Tayyiboğlu Gayrimenkul, emlakçılık faaliyetlerinin yanı sıra konut projeleri de üretmeye başladı. Katlı binalardan ve dairelerden sıkılanlar için site tadında müstakil evler üreten Tayyiboğlu gayri menkul sektördeki taleplere cevap verecek.

Proje hakkında bilgi veren Tayyiboğlu Gayrimenkul sahibi Adnan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, "Binalar ve katlı evler çoğaldıkça insanların bahçeli evlere olan özlemi artıyor. Bu nedenle gelen talepler doğrultusunda insanların hobi bahçesi yapabileceği, ayağını toprağa basabileceği müstakil evler yapmaya başladık. Dört mevsim oturulabilmesi için site tadında 3+1 müstakil evler yapmaya karar verdik. Bunu da şehrin gürültüsünden uzak, sakin, havası temiz, Konuklar yolu üzerindeki çamlığın karşısına yapmayı uygun bulduk." dedi.

İnşaat çalışmalarının başladığını belirten Tayyiboğlu, "Ekim ayı sonu gibi kaba inşaatlarımızı tamamlayıp Nisan ayında da evleri teslim edilecek duruma getirmeyi planlıyoruz. Dokuz evden oluşacak proje 4 bin 500 metrekare alana kurulacak. Peyzaj düzenlemeleri, evlerin satışından sonra talepler doğrultusunda şekillenecek. 10'ncu veya 11'nci ayda örnek dairemizi tamamlayıp yaptığımız işi göstererek satış yapmayı düşünüyoruz. Bu işe başladıktan sonra müstakil evlere büyük bir talep olduğunu gördük. Bu projeyle sınırlı kalmayıp devamını getirmeyi planlıyoruz. Bunun içinde uygun arsa arayışlarımız devam ediyor." şeklinde konuştu.