Nevşehir kampı başlıyor

Nevşehir kampı başlıyor
Transfer döneminde iskeletini koruyan ve önemli nokta transferlere imza atan Sarayönü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için Perşembe günü kampa giriyor. Nevşehir Kaymaklı'da bulunan Crystal Otel'de kampa girecek olan temsilcimiz,...

Transfer döneminde iskeletini koruyan ve önemli nokta transferlere imza atan Sarayönü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları için Perşembe günü kampa giriyor. Nevşehir Kaymaklı'da bulunan Crystal Otel'de kampa girecek olan temsilcimiz, kampta 8 gün geçirecek.

Bölgesel Amatör Lig'de 8'nci sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, iki hafta önce topbaşı yaptı. Teknik Direktör Niyazi Kart ve Antrenör Ozan Dombaz yönetiminde Sarayönü'nde ilk etap çalışmalarını tamamlayan yeşil siyahlılar, Pazartesi gününe kadar kendi tesislerinde hazırlıklarını gerçekleştirdi. İlk etap çalışmalarının ardından futbolculara iki günlük izin verildi.

Yeşil siyahlılar ilk etap çalışmalarının ardından, 17 Ağustos'ta kampa girecek. Kamp için Nevşehir Kaymaklı'ya gidecek olan temsilcimiz, Crystal Otel'de ikinci etap hazırlıkları için 8 günlük kampa girecek. Kamp süresince kondisyon ve koordinasyon çalışmaları ile gücünü toplayacak olan yeşil siyahlılar, 2 veya 3 hazırlık karşılaşması yaparak kendini ölçme fırsatı bulacak. 24-25 Ağustos gibi Sarayönü'ne dönecek olan temsilcimiz, hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

Kamp kadrosu netleşti

İlk etap çalışmalarının ardından kamp kadrosu da netleşti. Sarayönü Belediyespor'un Nevşehir kampına Alper Erkoç, Hüseyin Serhat Cihan, Mustafa Baştin, Mustafa Sayan, Özenç Albayrak, Erkan Çelik, Yunus Emre Yılmaz, Sercan Şen, Oğuz Göktaş, Eren Ulukavak, Abdurrahman Şahan, Serkan Kaya, Ulaç Çağlayan, Aytaç Solunoğlu, Kubilay Özer, Muhammet Özdemir, Yunus Kireş, Ali Özkan, Fatih Güneş ve Muhammet Alperen Tosun katılacak.

Öte yandan performansı yetersiz görünen Rıdvan Yanık, Hakan Koç ve Mehmet Ali Üzgü ile yollar ayrıldı.