Ocak'tan Kaymakam Bahadır'a ziyaret

Ocak'tan Kaymakam Bahadır'a ziyaret
Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanı Emrah Tuncer ve ilçe yönetimi, Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ı ziyaret etti.Ziyaret esnasında Başkan Emrah Tuncer, Ülkü Ocakları'nın mevcut faaliyetlerinden bahsetti. Başkan Tuncer...

Ülkü Ocakları Sarayönü İlçe Başkanı Emrah Tuncer ve ilçe yönetimi, Sarayönü Kaymakamı Tarık Bahadır ı ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Başkan Emrah Tuncer, Ülkü Ocakları'nın mevcut faaliyetlerinden bahsetti. Başkan Tuncer son dönemde Ülkü Ocakları merkezli yürütülen "Damarlarında ki asil kanı kirletme" sloganıyla uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi. Tuncer, "Yürüttüğümüz kampanya ile ülkemizin geleceği genç nesillerimizi uyuşturucu ve benzeri her türlü kötü faaliyetten uzak tutmaya çalışıyoruz. Gençlerimizi spora teşvik ediyoruz." şeklinde konuştu.

Başkan Tuncer, ayrıca ilçede sosyal faaliyet eksikliği bulunduğunu belirterek, bu konuda Kaymakam Tarık Bahadır'dan yardım ve destek beklediklerini ifade etti.

Görüşmenin ardından Kaymakam Tarık Bahadır, bulunacakları faaliyetlerde Sarayönü Ülkü Ocakları'na başarılar diledi. Başkan Emrah Tuncer ise misafirperverliğinden dolayı Kaymakam Bahadır'a teşekkürlerini sundu.