Öğrenci, veli ve öğretmenler iftar yaptı

Öğrenci, veli ve öğretmenler iftar yaptı
Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik bir iftar daveti verdi.Okul bahçesinde verilen iftar yemeğine çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmenler katıldı. Öğretmen ve öğrencilerin...

Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik bir iftar daveti verdi.

Okul bahçesinde verilen iftar yemeğine çok sayıda öğrenci, veli ve öğretmenler katıldı. Öğretmen ve öğrencilerin beraber çalıştığı programda, bütün masalara yemek servisi yapıldı. İftar saatinin gelmesiyle oruçlarını açan öğrenci ve veliler, verilen iftar yemeğinden dolayı okul yönetimine teşekkür etti.

Vermiş oldukları iftar yemeği hakkında açıklamalarda bulunan Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Akdağ, , "Programın gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak ve Kur'an Kursu görevlisi Ümmühan hocama öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ederim." dedi.

Ramazan ayının bereket ve rahmet ayı olduğunu hatırlatan Akdağ, şöyle konuştu: "Öğrencilerimizle bir yıl boyunca yorulduk, çabaladık. Hem bir kaynaşma sağlanıp gelecek sezona bir hazırlık yapalım diye hem de Ramazanın bereketi için böyle bir program düzenledik. Bu tür programlarla paylaşma duygusunu öğrencilere aşılıyoruz."