Öğrenciler hayvanları tanıdı

Öğrenciler hayvanları tanıdı
Sarayönü 100. Yıl İlkokulu, öğrencilerine Konya Hayvanat Bahçesi ve Kelebekler Vadisi gezisi düzenledi. Okul öğrencileri, öğretmenler ve idarecilerin katıldığı gezi kapsamında Konya Hayvanat Bahçesi ve Kelebekler Vadisi öğrencilere...

Sarayönü 100. Yıl İlkokulu, öğrencilerine Konya Hayvanat Bahçesi ve Kelebekler Vadisi gezisi düzenledi. Okul öğrencileri, öğretmenler ve idarecilerin katıldığı gezi kapsamında Konya Hayvanat Bahçesi ve Kelebekler Vadisi öğrencilere gezdirilerek bu yerler hakkında ve çeşitli hayvanlar hakkında öğrencilerin bilgilendirilmesi sağlandı.

Okul Müdürü Süleyman Koçaş, yaptığı açıklamada, "Yıl sonunun yaklaşmasından dolayı öğrencilerimizin yeni yerler görmeleri, arkadaşlarıyla birlikte gezi ve gözlem yapmaları, çeşitli hayvan ve kelebek türlerini görmeleri amacıyla öğrencilerimize bu geziyi organize ettik. Bu ve buna benzer faaliyetlerin öğrencilerin eğitimine, okulumuzun kurumsal kimliğine ciddi katkı yapacağını düşünmekteyiz. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında da bu tür organizasyonlar ilçe yetkililerinin katkılarıyla devam edecektir. Bu yılki gezi programımıza araç katkısı sağlayan Sarayönü Belediye Başkanımız Nafiz Solak beye, Konya turizm şirketi yetkililerine, velilerimize, kurumumuz ve öğrencilerim ardına teşekkür ediyorum." dedi.