Öğretmenlere zümre toplantısı

Öğretmenlere zümre toplantısı
Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik olarak zümre toplantıları gerçekleştirildi.Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'ndeki toplantılara, İlçe Milli Eğitim Müdürü...

Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede görev yapan öğretmenlere yönelik olarak zümre toplantıları gerçekleştirildi.

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'ndeki toplantılara, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman ile Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin Özdemir, Barış Demir ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, ilçedeki öğrenci başarısını artırmak amacıyla toplantılar düzenlediklerini belirtti. Milli Eğitim Bakanlığının uygulamaya koyduğu yeni müfredat programını başarılı bir şekilde uyguladıklarını bildiren Şişman, ''Her öğretmenimizin branş bilgilerini diğer öğretmenlerle paylaşmasının yararlı olacağına inanmaktayız. İlçemizde her öğretim yılında daha yeni çalışma ve yaklaşımlar gösterilmesi gerekir. Öğretmelerimizin bilgilerini yenileyerek öğrencilerin karşısına çıkması yararlı olacaktır." dedi.