Okulları değerlendirme toplantısı yapıldı

Okulları değerlendirme toplantısı yapıldı
Sarayönü Kaymakamlığı'nda, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile istişare ve proje değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı...

Sarayönü Kaymakamlığı'nda, ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile istişare ve proje değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Tarık Bahadır, Belediye Başkanı Nafiz Solak, Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Metin Özdemir ve Barış Demir katıldı.

Toplantıda 2017-2018 eğitim öğretim yılı birinci döneminin eğitim faaliyetleri değerlendirilerek ikinci dönem planlaması yapıldı. İlkokullarda okuma alışkanlığı kazandırılması için kayda değer projelere ağırlık verilmesi gerektiği vurgulandı. Kaymakam Tarık Bahadır, Japonya'da edindiği izlenimleri öğretmenlere aktararak eğitim sistemleri hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ayrıca okul ve veli ilişkilerinin öneminden bahsedildi. Yapılacak etkinliklerde velilerin katılımı için gerekli çalışmaların yapılması gerektiği görüşüldü.

Kaymakam Tarık Bahadır ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışmaların sık sık denetleneceği ve belirli aralıklarla bu toplantıların gerçekleştirilmeye devam edeceği belirtildi.