Örnek daire paylaşıldı

Örnek daire paylaşıldı
Sarayönü'nde yapımı devam eden 3'ncü Etap TOKİ konutlarında, 3+1 tipinde bir daire örnek olarak önceden tamamlandı.İntek Yapı tarafından inşa edilen 3'ncü Etap TOKİ konutlarında yapımı tamamlanan 3+1 örnek dairenin görüntüleri...

Sarayönü'nde yapımı devam eden 3'ncü Etap TOKİ konutlarında, 3+1 tipinde bir daire örnek olarak önceden tamamlandı.

İntek Yapı tarafından inşa edilen 3'ncü Etap TOKİ konutlarında yapımı tamamlanan 3+1 örnek dairenin görüntüleri paylaşıldı. Selçuklu desenleriyle bezeli daire kapısının arkasında bulunan mutfak, antre, salon, oturma odası, çocuk odası, yatak odası, tuvalet, banyo ve ebeveyn banyosunun fotoğrafları objektiflere bu şekilde yansıdı.

İntek Yapı yetkilileri, gün içerisinde birçok vatandaşın inşaat alanına girmek istediğini ve bunun büyük tehlikelere sebebiyet verebileceğini belirterek, "Vatandaşlarımız merakla inşaat sahasına girerek evleri görmek istiyor. Ama maalesef buna izin veremeyiz. İnşaat sahasının her bölgesinde bir çalışma yürütülüyor. Bir sıkıntı bir aksilik çıkabilir. İnşaat sahasına giren vatandaşlarımızın üzerine bir şeyler düşebilir. Bu onların yaralanmalarına hatta hayatlarını kaybetmelerine bile sebebiyet verebilir. Bunun sorumluluğunu hiç kimse kaldıramaz. Bu yüzden iş güvenliği gerekçesi ile hiç bir vatandaşımızı inşaat sahasına almıyoruz. Vatandaşlarımızın ev sahibi olma heyecanını anlıyoruz ama ne onların canının yanması ne de bizim bir sorunla karşı karşıya kalmamamız için, vatandaşlarımızın anlayış göstermesini istiyoruz." denildi.