Orta sahaya Uğurlu geldi

Orta sahaya Uğurlu geldi
Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Ladik Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Osman Uğurlu ile anlaşmaya vardı.Teknik direktör Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör...

Sarayönü Belediyespor geçtiğimiz sezon Ladik Belediyespor forması giyen orta saha oyuncusu Osman Uğurlu ile anlaşmaya vardı.

Teknik direktör Niyazi Kart'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig ekibi Sarayönü Belediyespor dış transferde geçtiğimiz sezon Ladik Belediyespor forması giyen başarılı oyuncu Osman Uğurlu ile anlaşmaya vardı. sağ kanat ve ofansif orta saha olarak görev yapan Osman Uğurlu, Konyaspor altyapısında yetişti. 1987 Ilgın doğumlu olan Uğurlu, Karamanspor, Divriğspor, Ünyespor, Çerkezköyspor, Orhangazi Belediyespor gibi takımlarda profesyonel forma giydikten sonra Sincan Belediyespor, Niğde Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Bartınspor, Ceyhanspor gibi iddialı Bölgesel Amatör Lig takımlarında mücadele etti. 84 3.lig, 165 Bölgesel Amatör Lig maçı olan Uğurlu, BAL'da 34 gole imza attı.