Öz ve Yalçın ailelerinin mutlu günü

Öz ve Yalçın ailelerinin mutlu günü
Sarayönü Ziraat Odası meclis üyesi ve Ertuğrul Köyü'nün tanınmış simalarından Necdet (Yavuz) Öz, geçtiğimiz günlerde oğlu İmran'ı evlendirdi.Birgül-Yavuz Öz çiftinin oğlu İmran, Mübeher Yalçın'ın kızı Seda geçtiğimiz...

Sarayönü Ziraat Odası meclis üyesi ve Ertuğrul Köyü'nün tanınmış simalarından Necdet (Yavuz) Öz, geçtiğimiz günlerde oğlu İmran'ı evlendirdi.

Birgül-Yavuz Öz çiftinin oğlu İmran, Mübeher Yalçın'ın kızı Seda geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile dünya evine girdi.

23 Ağustos Perşembe günü Ertuğrul Mahallesinde köy düğünü ile başlayan çiftlerin düğün merasimi ile Öz ve Yalçın aileleri çifte bayram yaşadı.

Seda İmran çiftinin bu mutlu gününde ailelerin yakınları ve çok sayıda misafir de bu mutluluğa ortak oldu. Köy düğününde gençler gecenin ilerleyen saatlerini kadar Çerkes halk danslarıyla coştu.

Ertuğrul Mahallesinde gerçekleştirilen Köy düğününde örnek bir davranış sergilenerek Ertuğrul Köyü Yardımlaşma Derneği tarafından alınan karar ile düğünde silah atılmasının da önüne geçildi.

24 Ağustos Cuma günü günü gerçekleştirilen gelin alma merasiminin ardından düğün Konya'da Kardelen düğün salonunda devam etti. Gençler coşkulu oyunlarıyla devam eden düğün sonrasında Öz ve Yalçın aileleri tebrikleri kabul etti.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yalçın ve Öz ailelerini kutlar, evlenerek dünya evine giren Seda ve İmran çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.