PTT'den 14 Şubat'a özel kartpostal

PTT'den 14 Şubat'a özel kartpostal
14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya başlatan PTT, tebrik kartlarını müşterilerine ücretsiz dağıtıyor.Sarayönü PTT şubesi yaklaşan “14 Şubat Sevgililer Günü” nedeniyle ücretsiz kartpostal kampanyası düzenledi. “Kart...

14 Şubat Sevgililer Günü için kampanya başlatan PTT, tebrik kartlarını müşterilerine ücretsiz dağıtıyor.

Sarayönü PTT şubesi yaklaşan “14 Şubat Sevgililer Günü” nedeniyle ücretsiz kartpostal kampanyası düzenledi. “Kart Bizden Göndermesi Sizden” isimli kampanya için Sarayönü'ne 9 farklı çeşit olmak üzere kartpostalların gönderildiğini belirten Sarayönü PTT Şubesi Müdürü Yunus Kaya, “Geçtiğimiz yıllarda kartpostalı her yerde bulmak mümkündü. Şimdilerde ise bu kartları bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bu nedenle böyle güzel bir hizmet sunmak istedik.” dedi.

“Kart bizden göndermesi sizden”

Kaya açıklamasını şöyle sürdürdü: “Bu nostaljiyi bütün vatandaşlarımızın yaşamasını ve yaşatmalarını istiyoruz. Bu düzenlemiş olduğumuz kampanyada tebrik kartlarını vatandaşlarımıza ücretsiz olarak vereceğiz. Bizler müşterilerimizden sadece posta ücreti talep edeceğiz. PTT olarak düzenlemiş olduğumuz bu kampanya da tebrik kartlarının hatırası yıllar boyu sürecek en önemli ve hesaplı bir hediye olacağını düşünüyoruz. Tebrik kartı gönderme geleneği bu nostaljiyi yaşamak için bütün vatandaşları bu kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.