Rakip Anadolu Üniversitesi Spor

Rakip Anadolu Üniversitesi Spor
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 9'ncu haftasında grubun iddiası bulunmayan takımlarından bir başkası olan Anadolu Üniversitesi Spor ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında ve seyircisi önünde Eskişehir temsilcisini...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 9'ncu haftasında grubun iddiası bulunmayan takımlarından bir başkası olan Anadolu Üniversitesi Spor ile karşı karşıya gelecek. Kendi sahasında ve seyircisi önünde Eskişehir temsilcisini ağırlayacak olan yeşil siyahlıların, evinde puan kaptırmaması ümit ediliyor.

Pazar günü Bolu deplasmanında umut vaat etmeyen futbolu ile heyecansız bir oyun sergileyerek zayıf rakibine puan kaptıran Sarayönü Belediyespor, sezon öncesi belirlenen hedeflerin çok gerisinde kaldı. Hafta sonu oynanan karşılaşmada kaybedilen 2 puanın moral kırıklığı ile Sarayönü'ne dönen temsilcimiz, bir günlük ara verdi.

Bugün yeniden idmanlara başlayacak olan Sarayönü Belediyespor, Pazar günü saat 14:00'te Eskişehir temsilcilerinden Anadolu Üniversitesi Spor'u ağırlayacak. Ligde yoluna topal aksak devam eden yeşil siyahlıların karşılaşmayı kazanarak hanesi üç puanı yazdırması bekleniyor. Konya il barajında rakibi Akşehirspor'un bir hayli gerisinde kalan ve Karapınar Belediyespor'un da kendisini geçmesiyle şu anda direk düşme potasında bulunan Sarayönü Belediyespor'un kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor.

Kart cezalısı olan Mevlüt Sürücü'nün cezasını tamamlaması ve Ferhat Gerger ile Murat Ulusoy'un sakatlıklarının geçmesinin ardından teknik heyetin hamle şansı yükseliyor. Cuma gününe kadar hazırlıklarını sürdürecek olan Sarayönü Belediyespor, pazar günü mutlak üç puan için sahaya çıkacak.

Öte yandan puan cetvelinin 9'ncu sırasında yer alan Anadolu Üniversitesi Spor, 7 karşılaşmada 7 puan toplayabildi. Sarayönü Belediyespor'a yakın bir performans yakalayan Anadolu Üniversitespor, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyet aldı. Son oynadığı karşılaşmada kendi evinde Sandıklıspor'a 2-1 yenildi. Sarayönü Belediyespor'un berabere kaldığı Yeniçağaspor'u 3-0 mağlup eden Anadolu Üniversitesi Spor, diğer galibiyeti Ankara DSİ Spor'dan aldı. Eskişehir temsilcisinin tek beraberliği ise Sarayönü Belediyespor'u 3-2 yenen Kırşehir Çayağzıspor'a karşı.