Rakip Keçiören Belediyesi Bağlum

Rakip Keçiören Belediyesi Bağlum
Zorlu rakipler karşısında 3 hafta geçiren ve sadece 2 puan toplayabilen Sarayönü Belediyespor, ligin dördüncü karşılaşmasında yine grubun iddialı takımlarından biriyle mücadele edecek. Ankara temsilcilerinden Keçiören Belediyesi...

Zorlu rakipler karşısında 3 hafta geçiren ve sadece 2 puan toplayabilen Sarayönü Belediyespor, ligin dördüncü karşılaşmasında yine grubun iddialı takımlarından biriyle mücadele edecek. Ankara temsilcilerinden Keçiören Belediyesi Bağlum Spor'u konuk edecek olan yeşil siyahlılar, kendi evinde galibiyet hasretini dindirmek istiyor.

Polatlı deplasmanında yok yere 2 puan kaybeden Sarayönü Belediyespor, galibiyet sevincini bir hafta daha erteledi. Pazar günü 2-2'lik skorla sonuçlanan karşılaşmanın ardından rota bu hafta oynanacak Keçiören Belediyesi Bağlum Spor karşılaşmasına çevrildi. Polatlı karşılaşmasının ardından ara vermeden dünden itibaren hazırlıklarına devam eden Sarayönü Belediyespor'da sakat olan Mustafa Baştin ve Yunus Emre Yılmaz dışında eksik bulunmuyor.

Öte yandan zirve ortaklarından olan Keçiören Belediyesi Bağlum Spor, ligin ilk dört haftasında mağlubiyet almadı. Şu ana kadar 2 beraberlik iki galibiyetle yola devam eden Keçiören Belediyesi Bağlum Spor ligin en çok gol atan iki takımından biri. Evinde oynadığı iki karşılaşmayı kazanan Ankara temsilcisi, Çubukspor ve Kırıkkale Büyük Anadolu Spor gibi ligin iddialı takımları ile deplasmanda berabere kaldı.