Rakip Polatlı Belediyespor

Rakip Polatlı Belediyespor
Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 4'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında 3'ncü maçını oynayacak. Bu yıl yepyeni bir gruba düşen yeşil siyahlılar, ilk defa bir Ankara takımı ile karşı karşıya gelecek....

Sarayönü Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de 4'ncü hafta karşılaşmaları kapsamında 3'ncü maçını oynayacak. Bu yıl yepyeni bir gruba düşen yeşil siyahlılar, ilk defa bir Ankara takımı ile karşı karşıya gelecek. Deplasmanda 1926 Polatlı Belediyespor'a konuk olacak olan temsilcimiz, rakibinin karşısında 3 puana hasret olarak çıkacak.

İlk iki karşılaşmasında sadece 1 puan toplayabilen Sarayönü Belediyespor, bu sezon şeytanın bacağını kırarak ilk üç puanını almak için ligin 4'ncü haftasında Ankara'ya gidecek. İlk hafta Karaman deplasmanından yenilgi ile dönen, kendi evinde ise Akşehirspor karşısında 1 puanla yetinen yeşil siyahlılar, 1926 Polatlı Belediyespor karşısında alınacak 3 puanla moral bulup ligde yükselişe geçmek istiyor.

Akşehirspor karşılaşmasının ardından bir günlük ara veren Sarayönü Belediyespor, bugün yeniden topbaşı yaparak Ankara deplasmanına hazırlanacak. Takımda eksik veya kart cezalısı oyuncu bulunmuyor. Hafta sonuna kadar kendi sahasında hazırlıklarını gerçekleştiren temsilcimiz, hafta sonu Ankara'da kampa girecek.

Öte yandan Bölgesel Amatör Lig'de ilk yılını geçiren 1926 Polatlı Belediyespor, iddialı olarak girdiği sezonda şu ana kadar üç karşılaşmaya çıktı. Bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet alan 1926 Polatlı Belediyespor, 4 puanla 5'nci sırada yer alıyor. Attığı 5 gole, 3 golle karşılık gören Ankara temsilcisi, Ankara DSİ Spor'u 3-0 yendi, Çubukspor Futbol A.Ş. ile 2-2 berabere kaldı, Sandıklıspor'a 1-0 yenildi.