Ramazanda iş yerleri sahura kadar açık olacak

Ramazanda  iş yerleri sahura kadar açık olacak
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Hasan Koçaş, Ramazan ayında iş yerlerinin sahura kadar açık olacağını belirterek esnaf ve sanatkarlara Ramazan müjdesi verdi.Ramazan ayı boyunca vatandaşların geç saatlerde ve sahur vakitlerinde...

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanı Hasan Koçaş, Ramazan ayında iş yerlerinin sahura kadar açık olacağını belirterek esnaf ve sanatkarlara Ramazan müjdesi verdi.

Ramazan ayı boyunca vatandaşların geç saatlerde ve sahur vakitlerinde rahat alışveriş yapmaları için Esnaf Teşkilatı olarak girişimde bulunduklarını hatırlatan Koçaş, “İş yerlerinin Ramazan ayı boyunca sahura kadar açık olması için gerekli izinleri aldık. Esnaflarımız sahura kadar iş yerlerini gönül rahatlığıyla açabilir, vatandaşlarımızda alışverişlerini yapabilirler” dedi.

Esnaflara ‘hoşgörülü olun uyarısı’

Esnaf ve sanatkarların Ramazan ayı boyunca müşterilerine ahilik geleneğine uygun ve Mevlana hoşgörüsüyle güler yüzlü davranması uyarısında bulunan Başkan Koçaş, “Tüm esnaf ve sanatkarlarımızın müşterilerine yaklaşımlarında insan sevgisini ön planda tutarak davranacaklarına yürekten inanıyorum. Ramazan ayını fırsatçılığa çevirmemelerini ve fiyatlara zam yapmamalarını rica ediyor, tüm İslam Aleminin, Konyalı hemşerilerimin, esnaf ve sanatkar kardeşlerimin mübarek Ramazan ayını kutluyor, huzurlu ve bol kazançlı günler diliyorum” şeklinde konuştu.