Randevu almadan gitmeyin

Randevu almadan gitmeyin
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) hububat alımlarında randevu sistemini uygulaya devam ediyor. Randevu alma işlemi internet üzerinden TC Kimlik No veya Vergi Numarası ile direkt olarak alınacak.Toprak Mahsulleri Ofisi 2017 Dönemi hububat...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) hububat alımlarında randevu sistemini uygulaya devam ediyor. Randevu alma işlemi internet üzerinden TC Kimlik No veya Vergi Numarası ile direkt olarak alınacak.

Toprak Mahsulleri Ofisi 2017 Dönemi hububat alımlarını randevulu olarak yapacak. Randevular internet üzerinden www.tmo.gov.tr veya randevu.tmo.gov.tr adreslerinden veya internet sitesi üzerinden ve ajans amirliğinden de alınabilecek.

Randevu alınırken üreticilerle iletişim kurmak amacıyla mutlaka telefon numaraları girilecek. Peşin alımlarda randevu alma işlemleri gerçek kişiler için TC Kimlik Numarası; Tüzel Kişiler için Vergi Numarası ile yapılacak. Üreticilere, Çiftçi Kayıt Sisteminde(ÇKS) kayıtlı ürün miktarı kadar randevu verilecek ve sistem ÇKS bilgilerini otomatik olarak sorgulayacak. Üreticiler randevu almadan önce İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerinden ÇKS bilgilerini güncellemeleri gerekecek. ÇKS bilgileri Güncellenmemiş ve bilgisayarda verilere ulaşılamıyorsa 2017 yılı ÇKS belgesinin Tarım İlçe Müdürlüğünce onaylanmış bir  nüshasının üretici tarafından getirilmesi gerekecek.

Arpa, çavdar, yulaf ve tritikale alımları taahhütnameli olarak devam edecek. Üreticiler ürünlerini TMO'ya satarken mutlaka üretici adına TMO için alım hesabı açılmış bankaların, banka kartlarıyla beraber üreticilerin kendilerinin gelmeleri gerekecek. Üreticilere ödemeler ürün teslimatına müteakip 1 ay içerisinde yapılacak. Banka Kartı ile ürün teslim edenlere ise 15 gün içerisinde ödemeleri gerçekleştirilecek.