Real Emlak üçüncü şubesini Sarayönü'ne açtı

Real Emlak üçüncü şubesini Sarayönü'ne açtı
Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde ve Konya da emlak sektöründe faaliyet gösteren Real Emlak, üçüncü şubesini Sarayönü ilçe merkezine açtı. Ziraat Bankası karşısında bulunan Real Emlak Sarayönü şubesinde, Cuma günü...

Sarayönü'ne bağlı Ladik mahallesinde ve Konya da emlak sektöründe faaliyet gösteren Real Emlak, üçüncü şubesini Sarayönü ilçe merkezine açtı. Ziraat Bankası karşısında bulunan Real Emlak Sarayönü şubesinde, Cuma günü dualarla gerçekleştirilen açılık törenine, Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu, Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş, Müftü Vekili Mustfa Topcu ve iş yeri sahibi Fatih Tuğrul'un çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Real Emlak Sarayönü Şubesi, Sarayönü Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Göksu ve Esnaf Odası Başkanı Hasan Koçaş'ın kurdeleyi kesmesiyle açıldı.

İş yeri sahibi Fatih Tuğrul yaptığı açıklamada, “Sarayönü, Ladik ve Konya merkezdeki emlak ofisimizde hemşerilerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız. Güvenilir sermaye ve kusursuz hizmet anlayışıyla çıktığımız bu yolda en güzel hizmeti sunmaya gayret göstereceğiz. Piyasada duyulan birçok usulsüzlüklerin olduğu ve emlak ofisi adı altına değişik, tasvip edilmeyen gayri resmi işlerin yapıldığı malumdur. Bizim farkımız, yüksek kalite, kurumsal hizmet ve uygun şartlarda sadece mülklerinizin hak ettiği değerde işlem görmesini sağlamaktır. Hizmet ve dürüstlük şiarımızdır prensibiyle çalışacağımızdan müşterilerimiz emin olabilir. Tapu takibi, arsa, tarla, gayrimenkul alım satımı ve kiralama işlemleriyle müşterilerimizin hizmetinde olacağız.” dedi.