Şampiyon Serik'in rakibi Ödemiş

Şampiyon Serik'in rakibi Ödemiş
Dev bütçesiyle oluşturdu kalburüstü kadrosuyla Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grupta haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor'u ligin bitmesinin ardından play-off heyecanı sardı.Spor Toto Bölgesel Amatör...

Dev bütçesiyle oluşturdu kalburüstü kadrosuyla Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grupta haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyen Serik Belediyespor'u ligin bitmesinin ardından play-off heyecanı sardı.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8'nci grubun son haftaya kadar süren şampiyonluk heyecanında ipi göğüsleyen takımın İzmir temsilcilerinden Ödemişspor olmasının ardından Serik Belediyespor'un rakibi de belirlenmiş oldu. Birkaç hafta sonra tarafsız bir sahada karşı karşıya gelecek olan Serik Belediyespor ve Ödemişspor karşılaşmasının kazananı direk olarak 3'ncü Lig'e yükselecek. Kaybeden takımın ise bir şansı olacak.

Manavgat Belediyespor'un kaderini de elinde tutan Serik Belediyespor 3'ncü Lig'e çıkmayı başarabilirse, Manavgat Belediyespor küme kalmak için bir şans daha yakalayacak. Serik Belediyespor'un hedefine ulaşamaması durumunda Bölgesel Amatör Lig'e veda edecek olan takım Manavgat Belediyespor olacak.