Sarayönü Belediyespor'un transfer dosyası

Sarayönü Belediyespor'un transfer dosyası
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda transfer çalışmaları yürüterek kadrosunu şekillendiriyor. Ligde 9'ncu sezonunu geçirecek olan yeşil siyahlılar iç transferde yararlı olacağı...

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu hedefleyen Sarayönü Belediyespor, bu doğrultuda transfer çalışmaları yürüterek kadrosunu şekillendiriyor. Ligde 9'ncu sezonunu geçirecek olan yeşil siyahlılar iç transferde yararlı olacağı oyuncuları tutarken, dış transferde gerekli bölgelere nokta transfer gerçekleştirdi. İç ve dış transferde 17 oyuncu ile resmi sözleşme imzalayan temsilcimiz, bir yandan transfer çalışmalarına da devam ediyor. Yeşil siyahlıların bir sol bek ve bir santrafor oyuncusuna acil olarak ihtiyacı bulunuyor. Genç ve yetenekli bir takım oluşturan Sarayönü Belediyespor transfer komitesi ve teknik heyet, bu yıl hasreti dindirmek istiyor. Transfer edilen isimler incelendiğinde bu yıl yeşil siyahlıların, taraftarlarına seyir zevki yüksek bir sezon yaşatacağı tahmin ediliyor.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Ligi’nde 9. sezonunu geçirmeye hazırlanan Sarayönü Belediyespor, bu kez şampiyonluğa ulaşmak istiyor. Yeşil-siyahlılar daha önceki sezonlarda birçok kez şampiyonluğun direğinden dönse de, bu kez geçmişteki hataları yapmayarak hedeflediği şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor. Sarayönü ekibi, hedefleri doğrultusunda transfer çalışmasını yürütürken, mücadele edecek takım şekillenmeye başladı. Sarayönü Belediyespor’un anlaşma sağladığı isimler şu şekilde;

Altay Kartal

15 Şubat 1988 Adana/Seyhan doğumlu olan Altay Kartal, Beşiktaş altyapısından yetişen önemli isimlerden birisi. Mersin Gençlerbirliği ve Mezitlispor'da futbol hayatına başladıktan sonra Beşiktaş tarafından keşfedilen oyuncu 2003 yılında Beşiktaş ile profesyonel sözleşme imzaladı. 2006 yılına kadar Beşiktaş'ta kalan Altay, Aydınspor, Hatayspor, Yalovaspor, Bayrampaşa gibi önemli takımlara profesyonel olarak transfer oldu. 2010 yılında Kozan Belediyespor ile amatöre dönüş yapan Altay Kartal, Osmaniyespor, Halide Edip Adıvarspor, Serik Belediyespor gibi takımlarda mücadele etti. Geçtiğimiz sezon Meskispor'un kalesini koruyan Altay Kartal, yeni sezonda yeşil siyhalı ekibin file bekçisi olacak.

Hasan Can Özkan

11 Nisan 1989 Kırklareli doğumlu olan defans oyuncusu Hasan Can Özkan, bu sene Sarayönü Belediyespor'un kilit oyuncularından bir tanesi. Futbola Babaeskispor'da başlayan Hasan Can Özkan, 16 yaşında Çanakkale Dardanelspor'a transfer oldu. 18 yaşında Çanakkale Dardanelspor'da profesyonel sözleşmeye imza atan Özkan, futbol kariyerinin tamamına yakınını profesyonel liglerde geçirdi. Birçok 2.lig ve 3.lig ekiplerinde forma giyen başarılı stoper, Kırklarelispor, Batman Petrolspor, Tuzlaspor, Zonguldak Kömürspor, Tekirdağspor gibi takımlarda top koşturdu. Kariyerinde 10 golü bulunan başarılı stoper, geçtiğimiz yıl Ünye 1957 Spor ile amatöre dönüş yaptı. Defansın kilit isimlerinden olan Hasan Can Özkan'ın performansı, takımın performansını da doğrudan etkileyecek.

Mustafa Baştin

1 Eylül 1992 Edremit doğumlu olan Mustafa Baştin, son 4 sezondur Sarayönü Belediyespor kadrosunda yer alan etkili isimlerden birisi. Başarılı orta saha oyuncusu saha içinde ve dışında üzerine düşeni yaparak, 4 yıldır kulübün değişmez oyuncularından birisi olmayı başardı. Orta sahanın dinamosu olan Mustafa Baştin, hırçın oyun yapısı ve sarf ettiği eforla çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Orta sahanın olmazsa olmazı durumunda olan Baştin, yeşil-siyahlıların yeniden anlaşma sağladığı isimlerden birisi.

Hüseyin İbiş

23 Mart 1993Yalova doğumlu olan defans oyuncusu Hüseyin İbiş, savunmada farklı mevkilerde görev alabilen çok yönlü bir oyuncu. Defansın göbeği başta olmak üzere, sol bek, ön libero gibi mevkilerde de etkili şekilde mücadele edebilen sol ayaklı oyuncu, futbola Yalovaspor'da başladı. 15 yaşında Bursaspor'un dikkatini çeken Hüseyin İbiş, profesyonel sözleşme ile Süper Lig temsilcisine transfer oldu. Bursaspor'da 5 yıl kaldıktan sonra Maltepespor, Erzincanspor, Ankara Adliyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Kırıkhanspor gibi takımlarda profesyonel olarak forma giyen Hüseyin İbiş, geçtiğimiz yıl Siirt İl Özel İdaresi Spor ile amatöre dönüş yaptı. Bursaspor forması giydiği dönemde U-15 ve U-16 Milli Takımı ile 10 milli maça çıkan İbiş, yeşil siyahlı ekibin en önemli oyuncularından bir tanesi.

Yunus Emre Yılmaz

29 Ocak 1994 Sarayönü doğumlu olan sağ bek oyuncusu Yunus Emre Yılmaz, geçtiğimiz bir buçuk sezondur Sarayönü Belediyespor forması giyiyor. Sarayönü Belediyespor alt yapısından yetişen ve Anadolu Selçukspor alt yapısında da eğitim alan Yunus Emre Yılmaz, geçtiğimiz sezon yeşil siyahlı forma ile sergilediği futbol ile bu yılda Sarayönü Belediyespor'un kadrosunda tercih ettiği isimlerden biri oldu.

Eren Özaydemir

8 Ocak 1997 İzmir doğumlu olan genç defans oyuncusu, Zübeyde Hanım Kolejleri Çamdibi Altınok Spor'da futbola başladı. 2014 yılında Atiker Konyaspor'un altyapısına geçiş yapan Eren Özaydemir, geçtiğimiz sezon devre arasında Konyaspor'dan Sarayönü Belediyespor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon görev aldığı karşılaşmalarda kalitesini ispatlayan genç defans oyuncusu, Sarayönü Belediyespor'un sözleşme yenilemeyi tercih ettiği oyunculardan bir başkası oldu.

Osman Uğurlu

9 Kasım 1987 Ilgın doğumlu olan Osman Uğurlu, orta saha oyuncusu olarak Atiker Konyaspor altyapısından yetişti. 2006 yılında Karamanspor'a profesyonel transfer yapan Uğurlu, Divriğspor, Ünyespor, Çerkezköyspor, Orhangazi Belediyespor gibi takımlardan profesyonel olarak forma giydi. 2010 yılında amatör liglere dönen Osman Uğurlu, Bölgesel Amatör Lig'de 165 karşılaşmaya çıktı ve çıktığı bu karşılaşmalarda 34 gol kaydetti. Sincan Belediyespor, Fatsa Belediyespor, Ceyhanspor, Bartınspor gibi hedefe oynayan takımlarda mücadele eden Uğurlu, takımın merkezinde görev almak üzere transfer edildi.

Furkan Şan

Kahramanmaraş doğumlu olan 19 yaşındaki genç oyuncunun görev bölgesi sağ bek. Geçtiğimiz yıl Manavgatspor'da mücadele eden genç yetenek, karşılaşmalarda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Küçük yaş kontenjanında da oynamaya uygun olan Furkan Şan, gösterdiği performansla gelecekte adından bir hayli söz ettirecek bir oyuncu olacağının sinyallerini veriyor. Bölgesel Amatör Lig'de ilk defa geçtiğimiz yıl mücadele eden ve 26 karşılaşmada görev alan Furkan Şan, küme düşen takımında 4 gol, 5 asist ile oynamıştı. Bu yıl gözlerin en fazla üzerinde olacağı oyuncuların başında gelen Furkan Şan'ın Sarayönü Belediyespor performansı merakla bekleniyor.

Ferhat Gerger

26 Temmuz 1996 Şanlıurfa doğumlu olan Ferhat Gerger, takıma hazırlık dönemi başladıktan sonra katıldı. Geçtiğimiz sezon Manavgatspor'da mücadele eden sağ kanat oyuncusu, takımın yetenekli genç oyuncularından bir başkası. Mersin takımlarından Akdeniz Belediyespor'da futbola başlayan Ferhat Gerger, 2014 yılında Manavgat Evrensekispor'a profesyonel olarak transfer olarak 5 yıllı sözleşmeye imza atmıştı. Manavgat Evrensekispor'un Manavgatspor olarak önce Bölgesel Amatör Lig'e sonra bir alt kümeye düşmesinin ardından kulüpten ayrılma kararı alan oyuncu, Sarayönü Belediyespor ile anlaştı. Hızlı ve adam eksiltme özellikleriyle dikkat çeken Ferhat Gerger'in takıma katkı sağlaması bekleniyor.

Mustafa Dilek

15 Haziran 1996 Manavgat doğumlu olan hücumcu orta saha oyuncusu Mustafa Dilek, Ilıca Belediyespor, Manavgat Belediyespor ve Alanyaspor altyapılarında oynadı. 2015 yılında Manavgatspor'a profesyonel olarak imza atan ve 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Mustafa Dilek, takımı düştüğü için profesyonel sözleşmesine son verdi. Amatör olarak Manavgatspor'da oynamaya devam eden  takım kaptanlığını yürüten yetenekli genç oyuncu, performansıyla Sarayönü Belediyespor'a transfer oldu. Teknik heyetin büyük beklenti içerisinde olduğu genç oyuncunun yeşil siyahlı forma altında önemli işlere imza atması bekleniyor.

Akın Taşkın

19 Haziran 1998 Tarsus doğumlu olan forvet oyuncusu Akın Taşkın, geçtiğimiz yıl Meskispor forması ile attığı 22 gol ile dikkatleri üzerine çekti. Takımı play off maçlarında yenilip Bölgesel Amatör Lig'e çıkamasa da Akın Taşkın gösterdiği performansla Bölgesel Amatör Lig'e çıkmayı başardı. 20 yaşında olan yetenekli forvet, Tarsus İdman Yurdu altyapısında yetişti. Tarsus İdman Yurdu ile profesyonel sözleşme imzalayıp 3.Lig karşılaşmalarında da görev alan Akın Taşkın, geçtiğimiz yıl Meskispor ile amatöre dönüş yaptı. Takıma iyi bir uyum sağlaması ümit edilen Akın Taşkın'ın yeteneklerini yeşil siyahlı forma altında da sergilemeye devam etmesi bekleniyor.

Hakan Özkara

24 Mart 1987 Iğdır doğumlu olan sağ kanat oyuncusu Hakan Özkara, geçtiğimiz yıl sezon başında yeşil siyahlı ekibe katılmıştı. Performansı ve karakteriyle Sarayönü Belediyespor'un yeniden sözleşme imzalama kararı aldığı tecrübeli oyuncu, duran topların da etkili ismi. Iğdırspor alt yapısından yetişen, 2.lig ve 3.ligde uzun yıllar profesyonel olarak forma giyen Hakan Özkara, Karabey Birlikspor, Bayrampaşa, Niğde Belediyespor takımlarda mücadele etti. Takımın lider isimlerinden olan Hakan Özkara'nın istikrarlı performansını bu yıl da devam ettirmesi bekleniyor.

Mevlüt Sürücü

15 Nisan 1998 Konya doğumlu olan Mevlüt Sürücü, Sarayönü Belediyespor'un Atiker Konyaspor alt yapısından aldığı genç ve yetenekli oyunculardan bir tanesi. 20 yaşındaki oyuncu Muhasebe Gençler'de futbola başladı. Anadolu Selçukspor tarafından transfer edilen Mevlüt Sürücü, buradan Atiker Konyaspor'a geçti. Orta saha oyuncusu olan Mevlüt Sürücü'nün Sarayönü Belediyespor forması ile verilen fırsatları iyi değerlendirip kendini geliştirmesi bekleniyor.

Mücahit Tarhan

28 Mart 1997 Van doğumlu olan sol kanat oyuncusu Mücahit Tarhan, Van DSİ Spor'da futbol hayatına başladı. 2015 yılında Mersin temsilcilerinden Akdeniz Belediyespor'a transfer olan Mücahit Tarhan, buradaki performansıyla dikkat çekerek Manavgatspor'a profesyonel olarak transfer olarak 3.ligde 28 karşılaşmaya çıktı. Manavgatspor'da bir sezon kaldıktan sonra küme düşen takımından ayrılan Tarkan, geçtiğimiz sezon Bağlar Belediyespor'da mücadele etti.

Ethem Özden

2 Ağustos 1987 Almanya doğumlu olan oyuncu, Türkiye'ye Antalyaspor ile geldi. Forvet arkasında, kanatlarda ve forvet bölgesinde görev alabiliyor. Kariyerinin tamamına yakınını profesyonel liglerde geçiren oyuncu, 3.ligde 199, 2.ligde 18 karşılaşmaya çıktı. Marmaris Gençlik Spor, Kemerspor, Menemen Belediye Spor, Gebzespor, Maltepespor, Payasspor, Kızılcabölükspor, Ayvalıkgücü Belediye Spor gibi takımlarda profesyonel olarak forma giydikten sonra 2016 yılında Serik Belediyespor ile amatöre döndü. Geçtiğimiz yılı Bucak Belediye Oğuzhanspor'da geçiren oyuncu, atik, adam eksiltebilen, gol vuruşları iyi olan bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Gol yollarında takımın en etkili silahlarından olması beklenen Ethem'in gerçek performansını bulması durumunda önemli işlere imza atacağı düşünülüyor.

Muhammet Alperen Tosun

22 Eylül 1998 Bartın doğumlu sağ kanat oyuncusu geçtiğimiz yıl sezon başında Sarayönü Belediyespor'a geldi. Orhangazi Futbol Kulübü'nde futbola başlayan Bursaspor'a transfer olan ve daha sonra Orhangazi Belediyespor ile profesyonel sözleşmeye imza atan oyuncu, geçtiğimiz yıl küçük yaş kontenjanı olarak Sarayönü Belediyespor formasıyla 23 karşılaşmaya çıktı. Hızı ve adam eksiltebilme özelliğinin yanı sıra mücadele gücünü de arttırması beklenen Muhammet Alperen Tosun'dan bu yıl daha büyük işler bekleniyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirmesi durumunda Tosun'un direk olarak takımda oynayabilme ihtimali yüksek olarak görülüyor.

Mustafa Baran

4 Mayıs 1998 Adana doğumlu olan stoper oyuncusu Mustafa Baran, Adana Demirspor ile 2009 yılında futbola başladı. Sekiz yıldız Adana Demirspor altyapısında mücadele eden Mustafa Baran, alt yapı takımları ile toplamda 140 karşılaşmaya çıktı. Adana Demirspor altyapısından transfer edilen Mustafa Baran'ın gereken tecrübeyi kazanması ile ilerleyen yıllarda önemli bir savunmacıya dönüşmesi bekleniyor.

xxxxx