Sarayönü, Kırşehir yolcusu

Sarayönü, Kırşehir yolcusu
Sarayönü Belediyespor, ligin 6'ncı haftasında Kırşehir temsilcilerinden Çayağzıspor'a konuk olacak. Deplasmanda bir mağlubiyet, bir de beraberlik alan yeşil siyahlılar, ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor.Pazar günü kendi...

Sarayönü Belediyespor, ligin 6'ncı haftasında Kırşehir temsilcilerinden Çayağzıspor'a konuk olacak. Deplasmanda bir mağlubiyet, bir de beraberlik alan yeşil siyahlılar, ilk deplasman galibiyetini elde etmek istiyor.

Pazar günü kendi sahası ve seyircisi önünde Keçiören Belediyesi Bağlumspor'u mağlup eden Sarayönü Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini almanın verdiği moralle ligde çıkış yakalamak istiyor. Sezonun ilk dört haftasındaki zorlu fikstürü geride bırakan temsilcimiz, önündeki dört hafta boyunca favori olduğu karşılaşmalara çıkacak.

Bu karşılaşmaların ilkini pazar günü Kırşehir deplasmanında oynayacak olan yeşil siyahlılar Çayağzıspor ile karşılaşacak. Bir günlük aranın ardından bugün yeniden topbaşı yapacak olan Sarayönü Belediyespor'da pazar günü sakatlanarak oyundan çıkan Mustafa Baştin ve Ferhat Gerger'in durumu hafta içerisinde belli olacak. Cuma günü'ne kadar kendi sahasında çalışmalarına devam edecek olan temsilcimiz, Cumartesi günü Kırşehir'e hareket ederek maç kampına girecek.

Öte yandan puan cetvelinin son sırasında yer alan Çayağzıspor, grubun iddiası olmayan takımlarından bir tanesi. Sezon başından bu yana 3 mağlubiyet, bir beraberlik elde eden Kırşehir temsilcisi, sadece ligin başında Anadolu Üniversitespor'dan puan alabildi. Hafta sonu deplasman yolculuğu sırasında otobüsü yandığı için pazar günü Sandıklıspor ile oynayacağı karşılaşması ertelenen Çayağzıspor'un bir maç eksiği bulunuyor. Attığı 1 gole karşılık kalesinde 7 gol gören Kırşehir temsilcisi önünde Sarayönü Belediyespor'un tek hedefi mutlak üç puan.