Sarayönü sahaya indi

Sarayönü sahaya indi
Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisine sahaya indi. Perşembe günü ilk antrenman için bir araya gelen oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi...

Bölgesel Amatör Lig'de hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Sarayönü Belediyespor, geçtiğimiz hafta içerisine sahaya indi. Perşembe günü ilk antrenman için bir araya gelen oyuncular, teknik heyet ve yönetim, antrenman öncesi bir araya geldi. Sarayönü Belediyesporlu Yöneticiler, antrenman öncesi tüm oyunculara başarılar diledi. Transfer edilen ve denemeye alınan oyuncular dahil ilk antrenman 17 oyuncu ile gerçekleştirildi.

Bölgesel Amatör Lig'de rakiplerini alt ederek sezonu şampiyon olarak tamamlamak isteyen Sarayönü Belediyespor top başı yaptı. 3.Lig'e çıkma hayalini gerçeğe dönüştürmek için yola çıkan yeşil siyahlılar, Perşembe günü ilk kez yeşil sahada bir araya geldi. Sarayönü Stadı'nda gerçekleştirilen açılışa Sarayönü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Direktör Niyazi Kart, Antrenör Melih Çağrı Gündüz ve 17 futbolcu katıldı. Antrenman öncesi Sarayönü Belediyespor Yönetimi oyuncularla tek tek tokalaşarak başarı diledi. Başarılı bir sezon için yapılan duanın ardından ilk antrenman başladı.

Antrenmana iç transfer, dış transfer ve denemeye alınan oyuncular dahil 17 futbolcu katıldı. Oyuncular arasında, Hakan Özkara(iç transfer), Yunus Emre Yılmaz(iç transfer), Muhammet Alperen Tosun(iç transfer), Eren Özaydemir(iç transfer), Mustafa Baştin(iç transfer), Altay Kartal(Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor), Akın Aktaş(Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor), Osman Uğurlu(Ladik beledİyespor), Ethem Özden(Bucak Belediye Oğuzhanspor), Hüseyin İbiş(Siirt İl Özel İdaresi Spor), Hasan Can Özkan(Ünye 1957 Spor), Mustafa Dilek(Manavgatspor) ve Furkan Şan(Manavgatspor) yer aldı.

İlk günden itibaren çalışma temposunu çift antrenman olarak ayarlayan Sarayönü Belediyespor, sabah ve akşam olmak üzere kondisyon ve koordinasyon ağırlıklı olarak çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde bir hazırlık maçı oynaması beklenen Sarayönü Belediyespor'da, teknik heyet oyuncuları izleyip, takımın eksiklerini, ihtiyaçlarını ve fazlalıklarını değerlendirmeye alacak. Oynanacak hazırlık maçının ardından kadrosunu biraz daha netleştirecek olan yeşil siyahlılar, bayram tatilinin ardından 10 günlük Nevşehir kampına gidecek.

"Hedefimize ulaşacağız"

İlk antrenman sonunda Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart yaptığı açıklamada, "Bugün sezonun ilk antrenmanını yaptık. İyi bir çalışma ortamı oluşturuldu. İstediğimiz tüm oyuncuları kamp dönemi öncesinde takımımıza kazandırdık. Bunun için başkanımıza ve tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu sezon şanssızlığımızı yenip Sarayönü Belediyespor’u 3.Lige çıkartmak istiyoruz. Konya’nın Süper Ligde ve 2.Ligde birer takımı ve 3.Ligde de bir takımı olması gerekiyor. İnşallah hedefimize ulaşarak 3.Lige çıkmayı istiyoruz. İstediğimiz kadroyu şu an için kurmuş durumdayız. Kadromuzda profesyonel liglerde oynamış, Bölgesel Amatör Liglerde şampiyonluk yaşamış tecrübeli oyuncularımız var. Genç arkadaşlarımızla beraber bir uyum yakalayarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. İlk etap çalışmamızı Sarayönü’nde tamamlayarak 2.etap çalışmalarını Nevşehir’de yapacağız. Orada yapacağımız hazırlık maçlarından sonra kadromuz şekillenmeye başlayacak. Oyuncu takviyesine ihtiyaç duyup duymayacağımız kamp ve hazırlık maçları sürecinde belli olacak." dedi.