Sarayönüspor ilk provada başarılı

Sarayönüspor ilk provada başarılı
Sarayönü'nü Konya 1'nci Amatör Küme'de temsil eden Konya Sarayönüspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon hazırlıkları kapsamında Monivaspor ile hazırlık maçına çıkan temsilcimiz, rakibini 3-2 mağlup...

Sarayönü'nü Konya 1'nci Amatör Küme'de temsil eden Konya Sarayönüspor yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon hazırlıkları kapsamında Monivaspor ile hazırlık maçına çıkan temsilcimiz, rakibini 3-2 mağlup etti. Yeşil siyahlılar, hazırlık maçında Monivaspor’u Mehmet, Osman ve Barış’ın golleriyle geçerken, genç oyuncuların istekli oyunu göz doldurdu.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Sarayönüspor Teknik Direktörü Gültekin Karlı, iyi bir takım olmak istediklerini ifade etti. Karlı, "Geleceği olan bir takımız. Bu yıl beşinci sezonumuzu geçiriyoruz. İşimizi ciddiye alarak güzel zamanlar geçireceğiz. Yeni sezonda çaba göstererek başaramayacağımız, kazanamayacağımız maç yok. Birlik ve beraberlik için yolumuza devam edeceğiz. Yeni sezonda da mücadele ettiğimiz maçlarda centilmenlikten kardeşlikten ödün vermeden mücadelemizi sürdüreceğiz. Kavga etmek yerine futbolun birleştiriciliği tarafında olacağız. Büyük bir camiayız. Bu camianın bir ferdi olarak elimizden geleni göstereceğiz." dedi. Karlı, birkaç hazırlık maçı daha yaparak lige tam olarak hazırlanmak istediklerini ifade etti.