Sarayönüspor sezonu açtı

Sarayönüspor sezonu açtı
Konya 1'nci Amatör Küme takımlarımızda Sarayönüspor, hafta sonu Sarayönü stadında düzenlenen programla sezon açılışını gerçekleştirdi. Yönetim, üyeler, gönül verenler ve futbolcular açılış programında bir araya geldi....

Konya 1'nci Amatör Küme takımlarımızda Sarayönüspor, hafta sonu Sarayönü stadında düzenlenen programla sezon açılışını gerçekleştirdi. Yönetim, üyeler, gönül verenler ve futbolcular açılış programında bir araya geldi. Sezonun ilk antrenmanını gerçekleştiren Sarayönüspor'da Teknik Direktörü Gültekin Karlı, takım ve sezon hedefleri ile ilgi olarak değerlendirmede bulundu.

Konya 1'nci Amatör Küme'de ilçemizi temsil edecek olan Sarayönüspor, sahaya indi. Yer akdığı grubun en başarılı takımlarından bir tanesi olma parolasıyla yola çıkan yeşil siyahlılar, Sarayönü stadında düzenlenen törenle sezonu açtı. Teknik Direktör Gültekin Karlı yönetiminde takım ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Sezon hazırlıkları, hedefler ve takımla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Gültekin Karlı, inanan ve birbirine sahip çıkan bir aile olduklarını söyledi. Başarıların veya başarısızlıkların gelip geçici olduğunu belirten Karlı, "bir aile olmak kalıcıdır. Yaklaşık 70 kişilik bir ekibin tek düşüncesi takıma nasıl daha faydalı olabilirimdir. Buda bizi çok mutlu ediyor. Çünkü 5-6 kişiyle çıktığımız bu yolda her geçen gün sayımızın arttığını görüyorum. Olur muydu, olmaz mıydı derken bugünleri görmekte geleceğimiz adına çok önemli. Bu sene kadromuza alt yapımızdan birçok oyuncuyu dahil ettik. Zamanla daha da verim alacağımıza inandığım alt yapımızda bu sene çok büyük gelişmeler gördüğümüz oyuncularımız oldu. Kurulduğumuz ilk günden bu yana emek verdiğimiz arkadaşlarda ne denli haklı olduğumuzu görmek bize gurur verdi." dedi.

"Bencilik yok, bizcilik var"

Spor camiasından hiç kopmadığını ifade eden Karlı, şöyle konuştu: "Yıllardır spor camiasının içerisindeyim. Şampiyonluklar yaşadık, hüzünler yaşadık ama herkesle dost ayrıldık, dost kaldık. Bizde gençlerimize önce bunu vizyon olarak aşıladık. Her gittiğimiz yerde güzel ağırlandık, her gelenide güzel karşıladık. O yüzden örnek alınan bir takım haline geldik. Sportif anlamda büyük bir başarımızın olmadığı düşünülebilir. Henüz yeni yeni kendine gelen bir takımız. 1.Amatör kümede gerçekten çok iyi takımlar kuruldu. Bir anda hazır bir takım seviyesine gelemezdik. Her şeyin bir vakti bir zamanı var. İnşallah bu sene ses getiren bir takım olacağımıza inanıyorum. En küçüğünden, en büyüğüne herkesin bu takımda ciddi emekleri var. Herkesin düşüncesini değerlendiren gündeme alanda bir yönetimimiz var. Spor bir takım işidir. Benlikten ziyade biz olabilen bir takımız."