Sarayönüspor'da sahne gençlerde

Sarayönüspor'da sahne gençlerde
Konya 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden K.Sarayönüspor'un ligi tamamlamasının ardından, U-19 takımı için lig başlıyor. K.Sarayönüspor'un U-19 takımı, ilçemizi Konya Amatör Küme U19 Ligi 2.Küme A Grubu'nda temsil edecek.Yeşil...

Konya 1'nci Amatör Küme'de mücadele eden K.Sarayönüspor'un ligi tamamlamasının ardından, U-19 takımı için lig başlıyor. K.Sarayönüspor'un U-19 takımı, ilçemizi Konya Amatör Küme U19 Ligi 2.Küme A Grubu'nda temsil edecek.

Yeşil siyahlı temsilcimiz için lig Cumartesi günü başlayacak. Sarayönüspor'un U-19 takımı, 5 takımlı bir grupta bulunduğu için ilk haftayı bay geçecek. İkinci hafta lige giriş yapacak olan Sarayönüspor U-19 takımının ilk rakibi Mobilyacılar Sitespor olacak. Temsilcimizin grubunda Yeniceoba Gençliği, Mobilyacılar Sitespor, Konya Kadıköyspor, Teiaş Gençlikspor bulunuyor.

K.Sarayönüspor yönetiminden yapılan açıklamada, "Bizim amacımız ilçemizin gençlerini spora kazandırmak. Bu anlamda U-19 ligine büyük önem veriyoruz. Normal ligimiz kadar önemsiyoruz. Oynayacağımız karşılaşmalar gençlerimizin yeteneklerini ve tecrübelerini arttıracak. Futbol ve spor camiasına ne kadar çok gencimizi kazandırabilirsek o kadar iyi." denildi.