SARİMDER'den öğrencilere davet

SARİMDER'den öğrencilere davet
Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ahmet Turan, Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nun Pazartesi günü itibariyle eğitim ve öğretime başladığını duyurdu.Yaz döneminde...

Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Ahmet Turan, Mehmet Büyükeğen Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu'nun Pazartesi günü itibariyle eğitim ve öğretime başladığını duyurdu.

Yaz döneminde tamamlanan yeni okulda, modern şartlarda eğitim verileceğini anlatan Sarimder Başkanı Ahmet Turan, yaptığı açıklamada, "Büyük emekler harcanarak hayırseverlerin destekleriyle yaptığımız Mehmet Büyükeğen Kız İmam Hatip Okulumuz, Allah'ın izniyle Pazartesi günü eğitim öğretime başladı. İnşallah gençlerimizin yetişip ülkemizin gelişimine katkı sağlayacak bir eğitim yuvası olur. Okulumuzdan mezun olan yeni nesillerin önemli yerlere gelerek başarılar sağlaması bizim için en büyük hediye olacaktır." dedi.

Ortaokul kayıtları devam ediyor

Kız İmam Hatip Ortaokulu için kayıtların devam ettiğini belirten Turan, şöyle konuştu: "İlkokuldan mezun olan öğrenciler otomatik olarak sistem üzerinden İsmail Kara Ortaokulu'na kaydediliyor. Kız İmam Hatip Ortaokulu'na gitmek isteyen öğrencilerin, nakil yoluyla kayıtlarını Mehmet Büyükeğen Kız İmam Hatip Ortaokulu'na getirmesi gerekiyor. Velilerimizin bu konuya hassasiyet göstermelerini, ilgili olmalarını istiyoruz."