Sarimder'in başkanı Bayraktar oldu

Sarimder'in başkanı Bayraktar oldu
Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nde olağan üstü genel kurulla dernek başkanı değişti. Görevi bırakma kararı alan Ahmet Turan'ın yerine yeni başkan Hüseyin Bayraktar oldu.Sarayönü İmam Hatip...

Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nde olağan üstü genel kurulla dernek başkanı değişti. Görevi bırakma kararı alan Ahmet Turan'ın yerine yeni başkan Hüseyin Bayraktar oldu.

Sarayönü İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği'nde başkanlık görevini 2014 yılında devraldığını belirten Ahmet Turan, "25 Ekim 2018 tarihinde gerçekleştirdiğimiz olağanüstü genel kurul ile görevimizi Hüseyin Bayraktar kardeşimize devrettik. İş yerimdeki yoğunluktan dolayı bu görevimi bırakmam gerekti. Daha önce de bırakmayı düşünüyordum fakat devam eden bir okul inşaatımız vardı. Bunu yarım bırakmak istemedik. Okulu bitirme hedefimiz vardı. Bu hedefimizi yerine getirince görevimizi yeni arkadaşlarımıza devrettik. Görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. Mutlaka eksiklerimiz olmuştur. Gelen arkadaşlarımız bu eksiklerimizi tamamlayacaktır." dedi.

Yeni dernek başkanı Hüseyin Bayraktar ise yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar yapılan hizmetlerden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Devraldığımız görevi en iyi şekilde yürütmeye çalışacağız. Eğitim hizmeti hizmetlerin en güzelidir. Eğitim imkanlarının ve öğrenci başarılarının daha üst noktalara taşınabilmesi için üzerimize düşen görevlerini yerine getirme gayretinde olacağız. Çıtayı daha üst noktalara taşıyabilirsek ne mutlu bize." dedi.