Şehit ailelerine yardım kermesi

Şehit ailelerine yardım kermesi
Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, Temiz Birey Temiz Toplum Projesi kapsamında, şehit ailelerine yardım kermesi düzenledi.Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Kerpiç, yaptığı...

Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi, Temiz Birey Temiz Toplum Projesi kapsamında, şehit ailelerine yardım kermesi düzenledi.

Düzenlenen etkinlikle ilgili olarak bilgi veren Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi Müdürü Hacı Kerpiç, yaptığı açıklamada "Mart ayı temamız vatanseverlik. Ayin ilk haftası rehberlik dersinden tüm sınıflarda vatanseverlik konusu işlendikten sonra öğrencilerimizle birlikte şehit ailelerine yardim kermesi düzenlemeyi kararlaştırdık. Özellikle Afrin operasyonunda askerimizin özverisi, vatan sevgisi ve büyük fedakarlığını gören öğrencilerimiz yapılan kermesin düzenlenmesinde bas roldeydiler." dedi.

Kermesin büyük ilgi gördüğünü anlatan Kerpiç, şöyle konuştu: "Kermesimizi düzenleyen öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve büyük destek sağlayan velilerimize teşekkürü borç bilirim. Yüreği vatan sevdası ile atan gençlerin şehit aileleri için gayret ettiklerini görmek gurur verici. Bir gün süresince gerçekleşen kermesimizde toplanan paraları Konya Şehit Aileleri Derneğine ayni gün ulaştırdık. Dileğimiz o ki askerimiz terörle verdiği mücadelede her daim muzaffer olsun. Yürekleri yaralayan şehit haberlerini bir daha asla duymayalım. Bütün şehit ailelerine Allah sabrı cemil versin." şeklinde konuştu.