Şehitlere saygı duruşu

Şehitlere saygı duruşu
Sarayönü Belediyespor-Akşehirspor karşılaşması öncesi Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalındaki hain saldırıda şehit olan 8 askerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize...

Sarayönü Belediyespor-Akşehirspor karşılaşması öncesi Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalındaki hain saldırıda şehit olan 8 askerimiz için saygı duruşunda bulunuldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralılara ise acil şifa dilendi.

Hafta içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada, " Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalındaki hain saldırıda şehit olan 8 askerimiz anısına; 5-8 Ekim 2018 tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel futbol müsabakalarında saygı duruşunda bulunulacak.

Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2, 3. Lig ve amatör liglerdeki tüm karşılaşmalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Ayrıca isteyen kulüpler, siyah kol bantları ile sahaya çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, aziz şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet; Aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.” denildi.

5-8 Ekim tarihleri arasında oynanan tüm profesyonel ve amatör liglerde olduğu gibi karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunun gerçekleştirilirken ardından İstiklal Marşı okundu.