Selimiye mahallesine çocuk parkı

Selimiye mahallesine çocuk parkı
Sarayönü Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, çocukların zaman geçirebileceği sosyal alanların yapımına önem veriyor.Selimiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkı ile ilgili bilgi veren Sarayönü...

Sarayönü Belediyesi alt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra, çocukların zaman geçirebileceği sosyal alanların yapımına önem veriyor.

Selimiye Mahallesi'nde yapımı tamamlanan çocuk parkı ile ilgili bilgi veren Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, yaptığı açıklamada, " Selimiye mahallemizde bir oyun alanı eksikliği bulunuyordu. Hacılar köprüsü yanındaki boş alanda park yapımı çalışmalarımız tamamlandı. Parklarımızı çocuklarımıza yakışır güzellikte yapabilmek için özen gösteriyoruz. Çocuklarımız artık eskisi gibi sokaklarda bir arada oynamıyor. Boş zamanlarında ya bilgisayarın başına koşuyorlar ya da televizyonun başına. Bu yüzden çocuklarımız birbirinden kopuk büyüyor. Çocuklarımızı bir araya toplamak için, onların güzel vakit geçirmesini sağlamak için bu tür sosyal çalışmalara önem veriyoruz. Çocuklarımıza ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun." dedi.

Selimiye Mahallesi Muhtarı Serkan Karaarslan ise "Mahallemizde bir çocuk parkı ihtiyacımız vardır. Oyun grubu ve kamelyalarla güzel bir sosyal alan oluşturuldu. Mahalle halkımız ve çocuklarımız adına belediyemize teşekkür ederiz." şeklinde konuştu.