Son karşılaşma Sandıklı'yla

Son karşılaşma Sandıklı'yla
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de sezonun son ilk yarı karşılaşmasını Afyon temsilcilerinden Sandıklıspor ile oynayacak. Mücadele Sarayönü ilçe stadında pazar günü saat 14:00'te başlayacak.Pazar günü Ankara...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de sezonun son ilk yarı karşılaşmasını Afyon temsilcilerinden Sandıklıspor ile oynayacak. Mücadele Sarayönü ilçe stadında pazar günü saat 14:00'te başlayacak.

Pazar günü Ankara deplasmanından eli boş dönen Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig 6'ncı grupta ilk yarının son karşılaşmasını Sandıklıspor ile oynayacak. Çubuk Futbol A.Ş. karşısında iyi bir oyun sergilemesine rağmen basit gollerle yenilen yeşil siyahlılar, evinde oynayacağı ilk yarının son karşılaşmasında galibiyet elde ederek devre arasına iyi girmek istiyor.

Pazar günü oynanan karşılaşmanın ardından bir günlük ara veren Sarayönü Belediyspor, bugün yeniden toplanarak haftanın ilk idmanını gerçekleştirecek. Takımda herhangi bir kart cezalısı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Karapınar Belediyespor'un bay geçeceği haftada Sarayönü Belediyespor'un galibiyet elde ederek il barajı uygulamasında avantaj elde etmesi bekleniyor.

Öte yandan Sandıklıspor, bu haftayı bay geçti. Puan cetvelinin 5'nci sırasında yer alan Afyon temsilcisi 11 karşılaşmada 6 galibiyet, 2beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. 19 gol atıp 16 gol yiyen Sandıklıspor 20 topladı.