Spor turnuvalarında şampiyonlar belirlendi

Spor turnuvalarında şampiyonlar belirlendi
Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen spor turnuvaları gerçekleştirilerek tamamlandı. Voleybol, futbol, masa tenisi ve futsal...

Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen spor turnuvaları gerçekleştirilerek tamamlandı. Voleybol, futbol, masa tenisi ve futsal kategorilerinde gerçekleştirilen turnuvalarda ilçede bulunan ortaokul ve liseler şampiyonluklar yaşayabilmek için büyük mücadele verdi. Liseler arası futbol turnuvasında Sarayönü AİHL, liseler arası kızlar voleybol turnuvasında Sarayönü ÇPAL, liseler arası erkekler voleybolda MEAAL, Ortaokullar arası erkekler voleybol ve kızlar voleybolda Yenicekaya Ortaokulu, Ortaokullar futsalda Sarayönü İHO şampiyon oldu. Masa tenisinde ise ortaokullar arası kızlarda Yenicekaya Ortaokulu, erkeklerde Sarayönü İHO birinci oldu. Liseler masa tenisinde hem kızlarda hem de erkeklerde birinci olan MEAAL oldu. Derece yapan okullar 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda ödüllerini aldı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Sarayönü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, gençlik haftası kapsamında düzenlenen spor turnuvaları tamamlandı. Dört ayrı kategoride gerçekleştirilen turnuvalarda ortaokul ve lise öğrencileri, voleybol, futbol, masa tenisi ve futsalda mücadele etti. Okullarını temsil eden öğrenciler, ilçenin en başarılısı olabilmek için büyük çaba sarf ederken, 2018 yılı etkinliklerini şampiyon olarak tamamlayan okul takımları büyük sevinç yaşadı.

Sarayönü Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda ve sentetik sahasında gerçekleştirilen turnuvalara her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Toplam 10 kategoride gerçekleştirilen turnuvalar şölen havasında geçti.

Liseler arası futbol turnuvasında Sarayönü Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olurken, Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi ikinci, Çok Programlı Anadolu Lisesi üçüncü oldu. Liseler arası kızlar voleybol turnuvasında ise şampiyonluk ipini göğüsleyen Sarayönü Çok Programlı Anadolu Lisesi olurken, ikinci Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncü Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi oldu.

Liseler arası erkekler voleybolda Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi birinci olarak şampiyonluğa adını yazdırdı. Turnuvanın ikinci Şehit Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, üçüncüsü Çok Programlı Anadolu Lisesi oldu.

Liseler masa tenisi turnuvasında erkeklerde Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nden Mehmet Şirin birinci, Şehit Ramazan Akyürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Tayyip Berk Abayhan ikinci, Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nden Burhan Us üçüncü oldu.

Liseler masa tenisi turnuvasında kızlarda Mehmet Emine Akdoğan Anadolu Lisesi'nden Hative Nisa Oralalp birinci, Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden Fatma Küçükdalak ikinci, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Rabia Toparlak üçüncü oldu.

Ortaokullar arası erkekler voleybolda Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu birinci, Çeşmelisebil Şehit Yusuf Ceran Ortaokulu ikinci, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu üçüncü oldu. Ortaokullar arası kızlar voleybolda Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu birinci, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu ikinci, İsmail Kara Ortaokulu üçüncü oldu.

Futsal turnuvasında ise Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu şampiyon olurken, İsmail Kara Ortaokulu ikinci, Halıcı İstiklal Ortaokulu üçüncü oldu. Ortaokullar masa tenisi erkeklerde Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ali Ertuğ Tunç birinci, Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu'ndan Mustafa Özden ikinci, Sarayönü İmam Hatip Ortaokulu'ndan Ahmet Belkırat üçüncü oldu. Ortaokullar masa tenisi kızlarda Yenicekaya Abidin Türksever Ortaokulu'ndan Elif Bakır birinci, Şerife Doğan ikinci, Sümeyye Coşkun üçüncü oldu. Dereceye giren okulların ve öğrencilerin kupa ve madalyaları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama töreninde protokol üyeleri tarafından takdim edildi.