Şükrü Tınas kızını evlendirdi

Şükrü Tınas kızını evlendirdi
Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Şükrü Tınas'ın kızı Fatma ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender'in oğlu Mehmet Akif, pazar günü evlendi. AK Parti İlçe Başkanı Tınas, kızı Fatma'yı evlendirmenin...

Ak Parti Sarayönü İlçe Teşkilat Başkanı Şükrü Tınas'ın kızı Fatma ile İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender'in oğlu Mehmet Akif, pazar günü evlendi. AK Parti İlçe Başkanı Tınas, kızı Fatma'yı evlendirmenin mutluluğunu ve burukluğunu aynı anda yaşadı.

Hatice-Şükrü Tınas ailesinin kızı Fatma ile Münevver-Ahmet Kalender ailesinin oğlu Mehmet Akif, geçtiğimiz günlerde evlenerek dünya evine girdi. Fatma ve Mehmet Akif'in düğünü 30 Temmuz 2017 Pazar günü gerçekleştirildi. İlk olarak gelin alma merasimi gerçekleştirildi. Konya'da bulunan düğün evinden hareket eden konvoy Ladik mahallesine gelin alma merasimi için geldi. Dualar eşliğinde Tınas ailesinin evinden çıkarılan Şükrü Tınas'ın kızı Fatma, gelin arabasına bindirilerek Konya'da düğünün yapılacağı yere doğru hareket edildi. Gelin alma merasiminin ardından Selçuk Üniversitesi Keykubat Köşkü'nde davetlilere yemek ikramlarında bulunuldu. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kalender ve Ak Parti İlçe Başkanı Şükrü Tınas, gelen misafirleri kapıda tek tek karşıladı ve tebrikleri kabul etti. Kızını gelin etmenin mutluluğunu ve kızından ayrılmanın burukluğunu aynı anda yaşayan Şükrü Tınas'ın zaman zaman duygulandığı gözlerden kaçmadı.

Selçuk Üniversitesi Keykubat Köşkü'nde gerçekleştirilen düğüne Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, rektör yardımcıları, Ak Parti Konya Milletvekilleri Hacı Ahmet Özdemir ve Hüsnüye Erdoğan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Edip Emre Görgülügil, Ak Parti İl Yönetiminden Vesile Esra Aldur ve Süheyla Şahin, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak ile Tınas ve Kalender ailesinin çok sayıda seveni ve yakını katıldı.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Tınas ve Kalender ailelerini tebrik eder evlenerek dünya evine giren Fatma ve Mehmet Akif'e bir ömür boyu mutluluklar dileriz.