Taraftara Karaman yasağı

Taraftara Karaman yasağı
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 9'ncu haftasında Sarayönü Belediyespor'un Karaman Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maç için konuk taraftara deplasman yasağı getirildi.Karaman İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararın...

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 9'ncu haftasında Sarayönü Belediyespor'un Karaman Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı maç için konuk taraftara deplasman yasağı getirildi.

Karaman İl Güvenlik Kurulu tarafından alınan kararın Karaman Valili tarafından onaylanmasının ardından, Sarayönü Belediyespor seyircisi, pazar günü Karaman Kemal Kaynaş Stadı'na alınmayacak. Güvenlik gerekçesiyle alınan bu kararın geçmişi 2015-2016 sezonuna dayanıyor. Sarayönü'nde oynanan Sarayönü Belediyespor-Karaman Belediyespor karşılaşmasında çıkan tribün olaylar, çevik kuvvetin müdahalesiyle bastırılarak Karaman taraftarı tribünden çıkarılmıştı. Yaralananların olduğu olayların ardından bu sezon, Karaman İl Güvenlik Kurulu iki takım taraftarının aynı statta bir araya gelmesini sakıncalı buldu.