Tarım kredi arpa alımına başladı

Tarım kredi arpa alımına başladı
Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi hasat sezonuna girilmesiyle birlikte arpa alımına başladı.Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Figen Yavuz Kooperatifin arpa alımı konusunda yaptığı açıklamada; “Tohumluklarımızın...

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi hasat sezonuna girilmesiyle birlikte arpa alımına başladı.

Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Figen Yavuz Kooperatifin arpa alımı konusunda yaptığı açıklamada; “Tohumluklarımızın kalitesinden çiftçilerimizin memnun olması amacıyla tarladaki hasattan, eleme tamamlanana kadar elimizden gelen ne varsa yapıyor, var gücümüzle çalışıyoruz. Satışlarımızı ve üretimimizdeki kaliteyi artırmak çabasındayız. İnşallah iyi sonuçlar alacağımızı temenni ediyorum. Tarım Kredi Kooperatifleri piyasayı regüle etmektedir. Üreticinin kooperatifimize üye olup olmaması önemli değil. Fiyatlar her hafta güncellenmekte olup alımlar piyasa şartlarının üzerinde gerçekleşiyor. Ödemeler 2 hafta içerisinde yapılacak. Üreticilerin mutlaka kooperatifimizle irtibata geçerek mahsullerini satmaları kendi yararlarına olacaktır. Tarım ile ilgili gerek alım gerekse girdi tedarikindeki her türlü pazarda Tarım Kredi güçlü bir şekilde var olmalıdır. Bölge çiftçimize her türlü desteği vermeye hazırız. Ayrıca Kooperatiflerimizce mısır ve fasulye alımı da yapılacaktır” dedi.

Arpaların Sarayönü Tarım Kredi Kooperatifi Ambarına teslim edileceğinin belirtildiği açıklamada kooperatife 617 17 19 ve 0 505 494 85 95 numaralı telefonlardan ulaşılabileceği ifade edildi.