Tayyiboğlu, "Adayımız beş vasıf barındırmalı"

Tayyiboğlu, "Adayımız beş vasıf barındırmalı"
Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için başlatılan çalışmalar kapsamında aday adaylığı ve adaylık süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.Mahalli idareler seçimlerinin...

Ak Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için başlatılan çalışmalar kapsamında aday adaylığı ve adaylık süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Mahalli idareler seçimlerinin kritik öneme sahip olduğunu anlatan Tayyiboğlu, "Mahalli seçimlerde bir kez daha milletimizin karşısına çıkacak, karnemizi sunacak, yapacaklarımız için de desteklerini talep edeceğiz. AK Parti gücünü sadece milletimizin desteğinden alan bir parti olarak, 31 Mart 2019 seçimlerinden de mümkün olan en yüksek oy oranıyla çıkmak durumundadır. Milletimizin doğrudan hayatına dokunan hizmetlerin ifa edildiği, mahalli idarelerde ne kadar güçlü olursak, Cumhurbaşkanlığıda ve Meclis’te o derece rahat ve etkin hizmet verir." dedi.

"Başkanlarımızdan beklentilerimiz bellidir"

"Bizler için Asıl olan, Türkiye’nin ve Türk milletinin menfaatleridir, gerisi hikayedir." sözleriyle açıklamasına devam eden Tayyiboğlu, "Teşkilatımızla birlikte hedefimiz partimizi ilçemizde en iyi şekilde temsil etmek ve bundan sonraki seçimlerde, oy oranımızı birlik ve beraberlik içerisinde, daha üst seviyelere taşımaktır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da belediye başkanlarımızdan beklentimiz bellidir. Bizim belediye başkanlarımız ilçemize yük olan değil ilçemizin yükünü omuzlayan, mazeret değil çözüm üreten, AK Parti'nin yüzünü ağartan hizmetler ortaya koyan kişiler olmalıdır. Bugün Türkiye, milletlerin tarihlerinde belki yüz yılda bir yaşadıkları kritik bir dönemden geçiyor. Bu dönemde yapacağımız tercihler, hayata geçireceğimiz çalışmalar bizden sonraki nesillerin hayatını doğrudan etkileyecektir." şeklinde konuştu.

"İsimler fani, dava kalıcı"

Tayyiboğlu, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek için doğru tercihleri yapmak zorunda olduklarını kaydederek şunları söyledi: "Böylesine kritik bir yol ayrımında hiç birimizin hesabi düşünmeye, nefsimizin peşine takılmaya hakkımız bulunmuyor. Hizmet yarışında en önde de olsak, en geride de kalsak tüm gücümüzle ve imkanlarımızla mücadeleye devam etmeliyiz. Dava kalıcı isimler ise fanidir. Biz kalıcı olana bakacak, sadakatimizi davamıza göstereceğiz. Siyasetçiler davalarına verdikleri katkı, millete yaptıkları hizmet nispetinde isimlerini tarihe yazdırır veya unutulur giderler. AK Parti çatısı altında ülkemize ve milletimize hizmet eden bizler isimlerimizi tarihe yazdırabilirsek ne mutlu bize."

"Mütevazılık, liyakat, sadakat"

Belediye Başkanı ve Belediye Meclis üyesi adaylarında aradıkları vasıfların belli olduğunu vurgulayan Adnan Tayyiboğlu, "Adaylarımızın mütevazılık, adaletli olmaları, ehliyet, liyakat ve sadakat sahibi olmaları en önemli husus. Bu 5 vasıf sahibi belediye başkan adaylarını, belediye meclis üyesi adaylarını halkın karşısına çıkaracağız. Bu yolda küsmek, darılmak, hele hele mücadeleye zarar verecek davranışlar içine girmek hiçbir arkadaşımıza kesinlikle yakışmaz çünkü biz sıradan bir parti değiliz. Bu parti, bir davanın sembolüdür. Bunu böyle bilmemiz lazım. Bir davanın eri olmak başkadır, bir siyaseti partinin bireyi, elemanı olmak başkadır. Bizler  dava eriyiz." dedi.