Tayyiboğlu, "seçime hazırız"

Tayyiboğlu, "seçime hazırız"
AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, 24 Haziran 2018’de yapılması belirlenen Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerine hazır olduklarını açıkladı. Başkan Tayyiboğlu, AK Parti için bir seçime hazırlanma...

AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, 24 Haziran 2018’de yapılması belirlenen Cumhurbaşkanı ve Milletvekilliği seçimlerine hazır olduklarını açıkladı. Başkan Tayyiboğlu, AK Parti için bir seçime hazırlanma sürecinin diğer bir seçimin bitmesiyle başladığını vurgulayarak teşkilatların her anlamda seçime hazır olduğunu belirtti. Her gün seçim varmış gibi çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Tayyiboğlu, "AK Parti Sarayönü teşkilatımız, kongre tarihimizden itibaren sahadadır ve aktif olarak seçim çalışmalarını sürdürmektedir." dedi.

"Doğru pozisyonu aldık"

Ak Parti İlçe Başkanı Adnan Tayyiboğlu, yaptığı açıklamada, "Bu seçimin diğer seçimlerden bir farkı var. Bu seçim cumhurbaşkanlığı seçimleriyle milletvekilliği seçimlerinin bir arada gerçekleşeceği bir süreci oluşturuyor. Kararlar hızla verilip süreç başlatılacak. AK Parti siyasetini samimiyet üzerine bina etmiştir. Erken seçim konusu da samimi ve açıkça ifade edilmişti. Salı günkü grup toplantısında Cumhurbaşkanımız Kasım 2019 diye bunun altını çizdi. Ardından gerekli istişareler yapıldı, Bakanlar Kurulu'nda görüşüldü. Ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Bahçeli ile bir araya geldi. Nihayetinde yeni duruma karşı AK Parti değerlendirmelerini yaparak doğru pozisyonu aldı. Siyaset doğru pozisyonu almaktır." şeklinde konuştu.

"24 Haziran makul"

Tayyiboğlu, hazır olduklarını ifade ederek, şunları söyledi: AK Parti zaten halkımızla 7/24 iletişim içerisinde olduğumuz için seçime tam anlamıyla hazırdır. bunlar AK Parti'nin seçim sürecinde Güçlü bir slogan, müzikler, filmler, medya planlaması gibi kampanyalar hızlı bir şekilde yaptığı süreçler. İnternetin ve sosyal iletişim ağlarının çok güçlü kullanılacağı bir kampanya olacağını genel merkezimiz daha önce açıklamıştı. Seçim tarihi belirlenirken sürecin, Ramazan Bayramı sonrası, okulların tatili, Yüksekokulların Sınavları, insanların tatil planlarının ve en önemlisi yöremizin harman sezonu göz önüne alındığında 24 haziran makul bir tarih olarak ortaya çıkıyor."

"Hiçbir zaman rehavete kapılmadık"

Mayıs ayı ortalarında kampanya sürecinin başlayacağına işaret eden Tayyiboğlu, "Maalesef AK Parti'ye saldırmaktan, hakaret etmekten başka işi olmayan muhalif partilerin içine düştüğü durum daha bi enteresan... Daha adaylarını belirleyecekler, hazırlık yapacaklar, start verecekler. Biz her zaman her şeye hazır bir şekilde yolumuza yürüdük. Biz iktidarda olmanın konfor ve rehavetine kapılmadık. Sanki yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklı idik. İlçe teşkilatımızdan, Mahalle yönetimlerine, sandık kurullarından seçim koordinasyon merkezimize, üye güncellemelerinden yeni üye kayıtlarına kadar zaten hazırlıklı bir şekilde karşıladık. Genel merkezimizden aldığımız bilgilere göre Mayıs ayının 15'i gibi kampanya süreci başlayacak. Sayın Başbakanın ve Cumhurbaşkanının katıldığı büyük mitinglerimiz olacak." ifadelerini kullandı.