Toloba ve Kouakou'ya transfer daveti

Toloba ve Kouakou'ya transfer daveti
Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesine Fildişi Sahili’nden Aremu Kassım Toloba ve Patrick İrenee Kouakou'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Daha önce Türkiye’de hiç futbol oynamayan oyuncuların etkili oyuncular olduğu...

Sarayönü Belediyespor, hücum bölgesine Fildişi Sahili’nden Aremu Kassım Toloba ve Patrick İrenee Kouakou'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Daha önce Türkiye’de hiç futbol oynamayan oyuncuların etkili oyuncular olduğu iddia edildi.

Fildişili bir menajer tarafından Sarayönü Belediyespor’a önerilen Aremu Kassım Toloba ve Patrick İrenee Kouakou'yu yeşil siyahlı kulübe kazandırmak için çalışmalar başlatıldı. Yönetim, davet mektubu yazarak Fildişi Sahili Türk Konsolosluğu’na gönderdi. Türkiye’ye davet edilen Aremu Kassım Toloba ve Patrick İrenee Kouakou'nun önümüzdeki günlerde Sarayönü’nde olması bekleniyor. Forvet ve forvet arkası mevkilerde oynayan oyuncular, 23 ve 30 yaşında. Türkiye’ye geldiği tarihten itibaren değerlendirilecek olan oyuncularla uygun görüldüğü takdirde ön protokol yapılacak. Uygun görülmezse Fildişi Sahili’ne geri gönderilecek. Kısa süreli sportif vize ile Türkiye’ye gelecek olan oyuncuların, bir hayli etkili olduğu iddia edildi.

En son 2015 yılında Fildişi Sahili’nden Serge Alain Abaka ile çalışan Sarayönü Belediyespor’un ilgi uyandıran bu transfer girişiminin nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.