Transfer 6 oyuncuyla başladı

Transfer 6 oyuncuyla başladı
Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lig'e yükselme hedefiyle transfer çalışmalarına başladı. Hareketlenen transfer piyasasında ince eleyip sık dokuyan Sarayönü Belediyespor...

Sarayönü Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon olarak tamamlayıp 3. Lig'e yükselme hedefiyle transfer çalışmalarına başladı. Hareketlenen transfer piyasasında ince eleyip sık dokuyan Sarayönü Belediyespor transfer komitesi, kadrosuna önemli oyuncuları kattı. Transferde taarruza kalkan yeşil siyahlılar, hafta arasında kadrosuna 5 oyuncu katarken, 1 sözleşme yeniledi. Önemli transferlere imza atan temsilcimizin, şampiyonluk için mücadele edecek kadrosu da şekillenmeye başladı. Transfer komitesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında takıma, tecrübeli isimlerin yanı sıra genç yeteneklere yer verildi. İç transferlerle birlikte anlaşılan oyuncu sayısı 6'yı buldu. Mütevazi gibi görünen, mücadele yapısı üst düzeyde bir takım oluşturmak isteyen Sarayönü Belediyespor, bu yıl çok para harcayıp lobi yapanın değil, çok isteyip çok mücadele edenin şampiyon olacağını kanıtlamak istiyor.

Bölgesel Amatör Lig'de 2018-2019 sezonu için hazırlıklarına hız kazandıran Sarayönü Belediyespor, transfer bombalarını ardı ardına patlatmaya devam ediyor. Bölgesel Amatör Ligde mücadele ettiği 8 yıl boyunca edindiği tecrübeler ışığında bu yıl farklı bir transfer stratejisi izleyen yeşil siyahlılar önemli transferlere imza atıyor. Mücadele yapısı yüksek olan oyuncularını takımda tutmak isteyen temsilcimiz, dış transferde, mevkisinin piri olan ve yetenekli ayaklara sahip oyuncularla anlaşarak, şampiyonluk hedefi olan bir takım oluşturuyor.

Dış transfer çalışmaları kapsamında belirlediği oyuncularla masaya oturan Sarayönü Belediyespor yönetimi ve teknik heyet, kaleci Altay Kartal, Akın Aktaş, Osman Uğurlu, Ethem Özden ve Mustafa Dilek ile el sıkıştı. İç transferde görüşme kararı alınan oyunculardan Hakan Özkara ile de yeniden nikah tazelendi.