Tren kazası korkuttu

Tren kazası korkuttu
Sarayönü'nde otomobil ile trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayati tehlike yaşamayacak şekilde yaralandı.Sarayönü'nde geçtiğimiz salı günü Evcekaya mevkiini geçtikten sonra ilk hemzemin geçitte meydana...

Sarayönü'nde otomobil ile trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki kişi hayati tehlike yaşamayacak şekilde yaralandı.

Sarayönü'nde geçtiğimiz salı günü Evcekaya mevkiini geçtikten sonra ilk hemzemin geçitte meydana gelen kaza korkuttu. Sarayönü'nün Evcekaya çıkışında bulunan hemzemin geçitte 2,5 ay önce meydana gelen ölümlü tren kazasının ardından, 200 metre ilerdeki bir başka hemzemin geçitte aynı şekilde bir kaza daha meydana geldi.

Kazada, 38 VT 199 plakalı otomobili kullanan Ramazan Turhan'ın hemzemin geçitten dikkatsiz ve tedbirsiz geçişi sırasında Mustafa Topal'ın makinistliğini yaptığı yük terini, otomobile sol arka bölümden çarptı. Trenin otomobilin ön tarafından çarpmaması, araçta bulunanların kazada hayatını kaybetmesinin önüne geçti. Sürücü Ramazan Turhan'ın yanı sıra yolcu Cemal Turhan, kazanın ardından olay yerine ambulansla önce Sarayönü Devlet Hastanesi'ne daha sonra Konya'da bulunan hastanelere sevk edildi. Kaza ile ilgili Sarayönü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı.