Veysel Ülker oğlunu evlendirdi

Veysel Ülker oğlunu evlendirdi
Sarayönü'nde hırdavat sektöründe faaliyet gösteren ve Belediye Meclis Üyesi olan Veysel Ülker, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Ali Ülker'i evlendirdi.Zeynep-Ali Rıza Yorulmaz ailesinin kızı Almina Büşra ile Ayşe-Veysel Ülker ailesinin...

Sarayönü'nde hırdavat sektöründe faaliyet gösteren ve Belediye Meclis Üyesi olan Veysel Ülker, geçtiğimiz hafta sonu oğlu Ali Ülker'i evlendirdi.

Zeynep-Ali Rıza Yorulmaz ailesinin kızı Almina Büşra ile Ayşe-Veysel Ülker ailesinin oğlu Ali, hafta sonu gerçekleştirilen düğün ile evlendi. Mutlu çiftin düğünü 29 Temmuz 2017 Cumartesi günü başladı. Gündüz saatlerinde Sarayönü Belediye Düğün Salonu'nda nişan ve nikah merasimleri düzenlendi. Almina Büşra ve Ali, iyi günde, kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta hep bir arada olma sözü vererek hayatlarını bağlayan imzaları attı. Akşam saatlerinde ise yine Belediye Düğün Salonu'nda çiftin kına merasimi gerçekleştirildi. 30 Temmuz Pazar günü devam eden düğünde davetlilere Sarayönü'ne özgü düğün yemekleri ikram edildi. Yemek ikramlarının ardından gelin alama merasimi için konvoy oluşturuldu. Öğleden sonra gerçekleştirilen gelin alma merasiminde gelinin dualarla evinden alınarak düğün evine getirilmesinin ardından düğün sona erdi.

Sarayönü Manşet Gazetesi olarak Yorulmaz ve Ülker ailelerini tebrik eder, evlenerek dünya evine giren Almina Büşra ve Ali'ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.